Ο Κ. Μαραβέγιας στην ΕΒΟΛ: “Από τις πιο δυναμικές συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας”

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου επισκέφθηκε την Τρίτη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων που πραγματοποιεί σε φορείς της Μαγνησίας.

Ο κ. Μαραβέγιας συζήτησε με τον πρόεδρο, κ. Στέφανο Διακομή, και τα μέλη του Δ.Σ. για τα λειτουργικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συνεταιριστική οργάνωση, εξαιτίας κυρίως της ενεργειακής κρίσης. Στο πλαίσιο αυτό, είχε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να αναφερθεί στα στοχευμένα μέτρα ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας που έλαβε η κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς και στα θεσμικά μέτρα στήριξης των συνεταιριστικών οργανώσεων, με σκοπό την ενδυνάμωση του επιχειρηματικού έργου τους, χωρίς ωστόσο να αλλοιωθεί ο κοινωνικός τους χαρακτήρας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τη διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού να απευθύνει θερμές ευχές στον υποψήφιο βουλευτή για προσωπική επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας διαβεβαίωσε τόσο τα μέλη του Δ.Σ. όσο το σύνολο του προσωπικού στην ΕΒΟΛ, ότι εάν οι πολίτες της Μαγνησίας αποφασίσουν να τους εκπροσωπήσει για μια ακόμη τετραετία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα συνεργαστεί ακόμη πιο στενά με τον Συνεταιρισμό για την επίλυση των προβλημάτων, ώστε η ΕΒΟΛ να συνεχίσει την πορεία της ως μια από τις πιο δυναμικές συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας, με αξιοπιστία, κύρος και αναγνώριση που ξεπερνά τα όρια του Νομού Μαγνησίας.