Μαραβέγιας: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Βόλο σφράγισε τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας

«Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο σφράγισε τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της 21ης Μαΐου». Αυτό τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος παραβρέθηκε χθες στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου και είχε σύντομη συνομιλία μαζί του.

Σχολιάζοντας τα έργα και τις παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στον αναπτυξιακό σχεδιασμό για τον Βόλο και τη Μαγνησία, ο κ. Μαραβέγιας σημείωσε ότι ο Κ. Μητσοτάκης ανέδειξε τη σύγχρονη, δυναμική, εξωστρεφή και πολυδιάστατη ταυτότητα του τόπου μας. Ανέδειξε τον ενεργό και δυναμικό ρόλο που μπορεί να παίξει ο Βόλος και ο Νομός στο πλαίσιο του ευρύτερου εθνικού σχεδίου για το μέλλον της χώρας.

«Η σημερινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο σφράγισε τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της 21ης Μαΐου! Σφράγισε την αφετηρία μιας νέας συναρπαστικής διαδρομής για την Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει!

Δέκα ημέρες πριν τις εκλογές, ο Βόλος και η Μαγνησία έστειλαν δυνατό μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να επιτρέψει την κατεδάφιση όσων κατακτήθηκαν. Θα δώσουμε προοπτική σε όσα μπορούμε να πετύχουμε, για να πάμε τον τόπο ακόμη πιο ψηλά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της πατρίδας μας!

Προχωράμε σταθερά μπροστά για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και αυτοδύναμη Ελλάδα!», τόνισε σε δήλωση του ο κ. Μαραβέγιας.