Γιάννης Κάϊρας: Η Πλεύση Ελευθερίας είναι δύναμη συνέπειας

«Όλοι οι πολίτες που αισθάνονται εγκλωβισμένοι στα διλήμματα που θέτει ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, να ξέρουν ότι έχουν επιλογή την ‘’Πλεύση Ελευθερίας’’, η οποία ξεκάθαρα θα είναι  η μοναδική αντιπολίτευση», τονίζει ο υποψήφιος του κόμματος, Γιάννης Κάϊρας.

Η Πλεύση Ελευθερίας είναι δύναμη συνέπειας, μία πολιτική προσπάθεια που στηρίζεται στους απλούς πολίτες, στους καταξιωμένους ανθρώπους, τόνισε.

Τελική ευθεία για τις κάλπες και στην Πλεύση Ελευθερίας υπάρχει αισιοδοξία για είσοδο στη Βουλή; Πως διαβάζετε τις δημοσκοπήσεις.

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη ανάμεσα στα μέλη μας γιατί  εμείς, αντίθετα από τα μεγαλύτερα κόμματα εξουσίας που προσπαθούν να ποδογετήσουν την ψήφο, μέσω πληρωμένων δημοσκοπήσεων, εμείς την δημοσκόπηση την κάνουμε στις λαϊκές αγορές, στους δρόμους του Βόλου, στη  Νέα Ιωνία, στα χωριά,   κοιτώντας τους τους πολίτες  στα μάτια.

Ανάμεσα στις προεκλογικές τακτικές και στις μετεκλογικές κινήσεις μεσολαβούν οι εκλογές. Πως υποδέχεται η Πλεύση Ελευθερίας το κάλεσμα Τρίπρα για προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας.

Δεν ακούμε κανένα κάλεσμα ενός πρώην Πρωθυπουργού που πραξικοπηματικά έκανε το “Όχι” του ελληνικού λαού σε λίγες ώρες “Ναι” των Δανειστών. Εφάρμοσε ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική έφερε  στρωμένο τοπίο διακυβέρνησης για τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ. Δεν θα πάρουμε μέρος σε καμία προπαγάνδα που επιχειρεί ο νέος δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ με προεκλογικά τερτίπια από Αμερικανούς συμβούλους image makers. Εμείς θα είμαστε η μοναδική υπεύθυνη και πραγματική αντιπολίτευση μέσα στην Βουλή . Θα είμαστε η φωνή του λαού και των κινημάτων , της προστασίας της δημοκρατίας και του Συντάγματος. Εμείς έχουμε έτοιμα τα πρώτα πέντε νομοσχέδια διακυβέρνησης που θα εκθέσουν στα μάτια του λαού  τα κόμματα της συμπολίτευσης ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ, αλλά και των “πατριωτών” που τέσσερα χρόνια πουλούσαν φούμαρα, κρέμες και επιστολές του Ιησού στον ελληνικό λαό.

Το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας περιλαμβάνει νέα πρόσωπα, ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί στα Κινήματα, στην αυτοδιοίκηση.

Είμαστε πολύ περήφανοι για κάθε έναν και καθεμία ξεχωριστά στο ψηφοδέλτιο μας. Είναι πρωτεργάτες των κινημάτων ενάντια στην καύση σκουπιδιών, αγωνιστές και αγωνίστριες που σταμάτησαν πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας συμπολιτών, είναι συνιδρυτές της διαφύλαξης του δημόσιου αγαθού του νερού, στελέχη της Αυτοδιοίκησης με πορεία δεκαετιών στους δημοκρατικούς αγώνες και στην προστασία των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων.

Ποια είναι τα διακυβεύματα της κάλπης για την Πλεύση Ελευθερίας

Να υπάρξει ξανά ζωή μέσα στην Βουλή με την παρουσία της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Να υπάρχει σωστός κοινοβουλευτικός έλεγχος σε υπουργούς, να υπάρξει ξανά η προάσπιση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος, να ακούει ο λαός την φωνή του και το δίκαιο του μέσα στο Κοινοβούλιο. Δεν θα παραχωρήσουμε εκατοστό εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας, όπως η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου που προωθούν ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ και λοιπές συμμαχικές δυνάμεις τους. Θα απαιτήσουμε ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, άμεση επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια στο Αιγαίο.  Θα φέρουμε νομοσχέδιο που θα απαγορεύει ρητώς τον πλειστηριασμό της πρώτης λαϊκής κατοικίας. Με λίγα λόγια φέρνουμε στην Βουλή ξανά την θέληση του Ελληνικού λαού. Στις εκλογές αυτές ψηφίζουμε για την ζωή μας, για την ζωή όλων μας.