Αναβίωσε στα δικαστήρια του Βόλου το τραγικό τροχαίο στον Σωρό με θύμα 21χρονο

Ενοχή για συνυπευθυνότητα σε τροχαίο ατύχημα στις Αλυκές, στο ύψος του Σωρού, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 21χρονο αθλητή κρίθηκε χθες η 54χρονη γυναίκα οδηγός, που συγκρούστηκε με την μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός. Ο 21χρονος δεν είχε δίπλωμα, δεν φορούσε κράνος και είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. «Ήταν ακαριαίο», δήλωσε η κατηγορούμενη, που καταδικάστηκε σε 8 μήνες με αναστολή.
Το τροχαίο έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2020 στο 7ο χιλιόμετρο της οδού Βόλου-Μικροθηβών.
Ο 21χρονος ήταν αθλητής του μπάσκετ και η οδηγός του αυτοκινήτου γνωστή επαγγελματίας του Βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είχε ξεκινήσει με τη μοτοσικλέτα 1.000 κυβικών φίλου του από τον Βόλο προς Ν. Αγχίαλο, ενώ τον ακολουθούσαν άλλοι φίλοι του με δίκυκλα.
Φθάνοντας στο ύψος των Αλυκών, στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Βόλου-Μικροθηβών, γύρω στις 00.45’ τα μεσάνυχτα της 23ης Σεπτεμβρίου του 2020, φέρεται να βρέθηκε δίπλα στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που κινούνταν επίσης στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο μοτοσικλετιστής αποπειράθηκε προσπέραση, αλλά είδε να έρχεται αντιθέτως κινούμενο όχημα και έστριψε το τιμόνι της μοτοσικλέτας δεξιά , με αποτέλεσμα να βρει πάνω στο αριστερό μπροστινό μέρος του ΙΧ, που κινούνταν παράλληλα προς αυτόν. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν μια μάζα σιδηρικών καθώς η μοτοσικλέτα, κυριολεκτικά καρφώθηκε στον αριστερό μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου.
Η οδηγός του οχήματος, είχε βγει ελαφρά τραυματισμένη από το όχημά της.