Δεσμεύσεις από Τριαντόπουλο και Μακρή μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους

Συγκίνηση για τους υφυπουργούς της Μαγνησίας, Χρήστο Τριαντόπουλο και Ζέττα Μακρή , που ανέλαβαν τα χαρτοφυλάκια τους στα Υπουργεία Πολιτικής Προστασίας και Παιδείας.
Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα η σημερινή για την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτω,  βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή.  Αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης κατευθύνθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, όπου συμμετείχε στην παράδοση – παραλαβή του χαρτοφυλακίου από τον Υπηρεσιακό Υπουργό κ. Χ. Κίττα στον νέο Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κ. Πιερρακάκη.
Η κ. Μακρή, αμέσως μετά την τοποθέτηση του νέου Υπουργού, στην χαιρετιστήρια ομιλία της προς τα στελέχη του Υπουργείου, ευχαρίστησε, θερμά, τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπό της.
Η Υφυπουργός υπογράμμισε ότι η παιδεία είναι ένας δυναμικός τομέας, και ως τέτοιος απαιτεί συνεχώς επικαιροποίηση των δράσεων μας και τον συγχρονισμό τους με τις τάσεις της εποχής και με αυτή την στόχευση η ομάδα της πολιτικής ηγεσίας θα προχωρήσει συνεκτικά και συντονισμένα.
Ο κ. Τριαντόπουλος τόνισε ότι ο ορισμός από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη θέση του Υφυπουργού στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον Υπουργό, Βασίλη Κικίλια, και σε συνεργασία με τον Υφυπουργό, Ευάγγελο Τουρνά, αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και συνάμα τεράστια ευθύνη για το σημαντικό έργο που έχουμε να προωθήσουμε και να υλοποιήσουμε την επόμενη περίοδο. Έργο το οποίο, στο εύρος του χαρτοφυλακίου που μου αναλογεί, αφορά – μεταξύ άλλων – την περαιτέρω βελτίωση, ενοποίηση και εκσυγχρονισμό του πλαισίου της κρατικής αρωγής σε αυτό που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως «Κρατική Αρωγή 2.0». Έργο που απαιτεί δουλειά, δουλειά και δουλειά. Ξεκινάμε.