Κέρκυρα: Άγρια επεισόδια με τον Βρετανό ράπερ Russ Millions και τουρίστες 

Στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας βρέθηκε ο Κάβος, στη νότια Κέρκυρα, μετά την δημοσιοποίηση, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, καταγγελιών και βίντεο που δείχνουν βία επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ τουριστών.

Μάλιστα δημοσιεύτηκε και καταγγελία του γνωστού Βρετανού ράπερ Russ Millions ότι δέχτηκε επίθεση από νεαρούς, οι οποίοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Σε ένα από τα βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ διακρίνεται καθαρά ένα αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε κόσμο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν έγινε καμιά καταγγελία και η υπόθεση διερευνάται. Όπως αναφέρει το Star, οι εξαγριωμένοι τουρίστες κινήθηκαν απειλητικά προς τον γνωστό ράπερ, που βρισκόταν μέσα σε μαύρο αυτοκίνητο, χτυπώντας τα τζάμια με γροθιές και κλοτσιές. Η κατάσταση όπως φαίνεται ήταν εκτός ελέγχου…

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κάποια στιγμή έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό, πάτησε το γκάζι και χτύπησε με δύναμη έναν άνθρωπο στη μέση του δρόμου.

Το βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων στην Κέρκυρα:

Την ίδια ώρα αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι κάτοικοι, οι οποίοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον της περιοχής τους καθώς, όπως επισημαίνουν, παρόμοια επεισόδια σημειώνονται πολύ συχνά. Ο Κάβος είναι από τις πλέον τουριστικές περιοχές της νότιας Κέρκυρας και συγκεντρώνει κυρίως νεαρούς επισκέπτες.

Πηγή: iefimerida.gr