Μαρίνα Βολουδάκη και Σπύρος Λευκοφρύδης τραγουδούν ποίηση στην “Θεατρίνη”

Ανώνυμο σχέδιο - 1

H Μαρίνα Βολουδάκη και ο Σπύρος Λευκοφρύδης θα παρουσιάσουν την μουσικοποιητική παράστασή τους στον Βόλο, στις 11 & 12 Μαΐου, στην Θεατρίνη.
Οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ατμόσφαιρα μπουάτ φέρνοντας έμψυχα το κοινό στο τώρα.

Η Μαρίνα Βολουδάκη ερμηνεύει, απαγγέλει και τραγουδά ποίηση, ενώ ο Σπύρος Λευκοφρύδης δημιουργεί με τις κιθάρες του ηχητικές εικόνες και μελοποιεί.

Σκοπός αυτής της καινούργιας παραγωγής είναι η ενίσχυση της κοινωνικοποίησης του ζωντανού θεάματος μέσω των δεσμών της Ποίησης με την τέχνη της Μουσικής.
Εμπνευσμένοι από την εποχή των Μπουάτ, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατανυκτική και ταυτόχρονα ευχάριστη με στόχο να ”ανοίξουν το χώρο ”, έτσι ώστε οι ακροατές να ενταχθούν και να αλληλεπιδράσουν μαζί τους, δημιουργώντας ”κοινό” κλίμα εμπιστοσύνης, επιτρέποντας του να εκφραστεί και να γίνει συμμέτοχος στην παράσταση.

Η πρώτη παράσταση των δύο καλλιτεχνών με τίτλο ”Έρωτας Big Bang” σε ποίηση Θανάση Σάλτα έκανε πρεμιέρα στην Πνευματική Εστία Σπάρτης στις 18 Οκτωβρίου 2023 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Στην συνέχεια ήρθε στην Αθήνα όπου παρουσιάστηκε στο αθηναϊκό κοινό στο θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού για τους μήνες Νοέμβρη, Δεκέμβρη και Ιανουάριο.
Στις 29 Ιανουαρίου 2024 ανοίγουν την εκδήλωση της βιβλιοπαρουσίασης της ποιήτριας-στιχουργού Sunny’s Μπαλτζή στον Φιλολογικό Σύλλογο ” Παρνασσός ”, στην πρώτη της ποιητική συλλογή με τον χαρακτηριστικό τίτλο ”Ανθρωποφάγος ” που κυκλοφορεί
από την ΚΑΠΑ εκδοτική.
Στις 31 Ιανουαρίου 2024 κυκλοφορούν το πρώτο τους single από την δισκογραφική MBTM σε ποίηση του Κύπριου Αδάμου Μουζουρή ενώ ταυτόχρονα ηχογραφούν στο studio νέα τραγούδια σε ποίηση Γιάννη Καλπούζου, Αδάμου Μουζουρή, Ηλία Παπακωνσταντίνου, Θανάση Σάλτα, Sunny’s Μπαλτζή.

Έπαιξαν με επιτυχία
στις 24 Φεβρουαρίου στην Πάτρα στο θέατρο Γραμμές Τέχνης όπου και πρόκειται να
πραγματοποιήσουν 4 ακόμα εμφανίσεις.
στις 26 Μαρτίου στην Καβάλα πατρίδα της ποιήτριας Sunny’s Μπαλτζή για την
βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής της συλλογής.
Στις 12 & 13 Απριλίου στο Θέατρο Γραμμές Τέχνης στην Πάτρα
Στις 28 Aπριλίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο
« ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ»
Στις 30 Απριλίου στον Πολυχώρο ’’ ΟΔΟΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ’’ στο Ελληνικό
Στις 11 & 12 Μαΐου στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού ΘΕΑΤΡΙΝΗ στον Βόλο.
Στις 19 & 26 Μαΐου στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ»
Στις 25 Μαΐου στην βιβλιοπαρουσίαση του συγγραφέα Μιχάλη Γριβέα στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών