Βόλος: Επιχειρούν να “ψαρέψουν” θύματα, πουλώντας …παντόφλες 

Νεαρές γυναίκες επισκέπτονται σπίτια στην πόλη του Βόλου για να πουλήσουν παντόφλες, αλλά απώτερος στόχος τους είναι να “ψαρέψουν” υποψήφια θύματα, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για δυο νεαρές ηλικίας 20 ετών περίπου οι οποίες επισκέφθηκαν ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου στον Βόλο και την περίμεναν έξω από το σπίτι της. Η εγγονή της ηλικιωμένης γυναίκας, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, εξήγησε ότι οι κοπέλες ζήτησαν από τη γιαγιά της να τους προσφέρει ένα ποτήρι νερό όση ώρα έκαναν διάλλειμα από την προώθηση των προϊόντων τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο σπίτι, έκαναν ερωτήσεις στην ηλικιωμένη για το εάν μένει μόνη της, ενώ κοιτούσαν εξονυχιστικά τα δωμάτια. Η ηλικιωμένη είπε ότι περίμενε τον εγγονό της, με τον οποίο μένουν μαζί. Μόλις το άκουσαν οι δύο νεαρές κοπέλες έδειξαν αναστατωμένες και έσπευσαν να τραπούν σε φυγή, αφήνοντας πίσω ένα ζευγάρι παντόφλες μίας χρήσης…

Η εγγονή της ηλικιωμένης ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο παίρνοντας κατάθεση από την ηλικιωμένη. Η γυναίκα δεν θυμόταν τα χαρακτηριστικά των κοριτσιών που την επισκέφτηκαν, και έτσι, δεν κατέστη εφικτό η δημιουργία προφίλ των δραστών.