Τα μάρμαρα του Λαύκου “έντυσαν” το Μουσείο της Ακρόπολης και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

Από τον Λαύκο… σε όλο τον πλανήτη. Τα μάρμαρα του Λαύκου μέσα από το μεράκι, τη φαντασία και την ικανότητα μιας μεγάλης εταιρείας να αφομοιώνει τα νέα καλλιτεχνικά ρεύματα του ευρωπαϊκού χώρου και να απαντά δημιουργικά στις προκλήσεις της εποχής, ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη.

Τα Μαρμάρα Ψωφάκη, μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση μαρμάρου, που ιδρύθηκε το 1966 και διευθύνεται από τους αδελφούς Ψωφάκη, παράγουν υλικά που τα θαυμάζουν στην Ελλάδα άνθρωποι από όλο τον κόσμο καθώς έχουν “ντύσει” το Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα Παγκόσμιο Δίκτυο Εξαγωγών Μαρμάρου. Έτσι δημιουργήθηκε μια ισχυρή παράδοση που συνεχίζεται ως τις μέρες μας.

Η 60ετής πείρα φέρνει την εταιρεία σε θέση να επεξεργάζεται το μάρμαρο ως σύμβολο τέχνης της ελληνικής παράδοσης, ενώ έχει αναπτύξει ένα παγκόσμιο δίκτυο εξαγωγών, σε Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη, Αμερική και συμβάλλει στην κατασκευή των μεγαλύτερων έργων.

Με λατομεία μαρμάρου που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, τα Marmara Psofaki προσφέρουν ολοκληρωμένη εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία όλου του ελληνικού μαρμάρου από όλες τις δυναμικές και ποικίλες περιοχές της χώρας.

Τα γραφεία και το εργοστάσιο, που βρίσκονται μόλις 20 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, καταλαμβάνουν 13.000 m2 (140.000 ft2). Εσωτερική, ολοκληρωμένη υποστήριξη για αρχιτέκτονες, εργολάβους και εγκαταστάτες που εργάζονται με μάρμαρο και γρανίτη. Πιστοποιημένο κατά ISO 9002, από το 1999.

 

Οι πελάτες υποστηρίζονται από πολυάριθμο προσωπικό ειδικών που βοηθά στην επιλογή, παραγωγή και επεξεργασία όλων των τύπων πλακών, πλακιδίων, προσαρμοσμένων μεγεθών, κολώνων, κιγκλιδωμάτων, κιγκλιδωμάτων, μαρσπιέ, τζακιών, πάγκων, ειδών διακόσμησης και οτιδήποτε η φαντασία εμπνέει.

Με μάρμαρα Ψωφάκη έχουν “ντυθεί” μεταξύ άλλων τράπεζες, γραφεία πολυεθνικών εταιρειών, ξενοδοχεία, πρεσβείες, πολυτελή ρεστοράν, εμπορικά κέντρα, υπουργεία, δημαρχεία κ.α., στην Αμερική, τον Καναδά, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τη Σαουδική Αραβία, την Ιαπωνία, τη Μαλαισία, την Ινδονησία και αλλού.

Δείτε εικόνες από τα projects της εταιρείας: 2023 Marmara Psofaki