Θάνατος Γερμανίδας στο Πήλιο: Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για να βγει από το “κάδρο” ο σύζυγος

Με τον σύζυγο στο “κάδρο” των ερευνών συνεχίζονται οι ανακρίσεις για την  υπόθεση θανάτου της 58χρονης Γερμανίδας στη Μηλίνα. Η αστυνομία δεν αποκλείει  κανένα από τα σενάρια για το πώς έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα, εάν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για δυστύχημα από αδέσποτη σφαίρα, αλλά το γεγονός ότι οι ανακρίσεις γύρω από το πρόσωπο του συζύγου δεν έχουν κλείσει, αυτό σημαίνει πως δεν έχει πείσει ακόμα τις αστυνομικές αρχές. Για την ακρίβεια όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά  από στέλεχος της ΕΛΑΣ στα gegonota.news, “δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία που να αποσύρουν το ενδιαφέρον από το πρόσωπό του.Οι έρευνες συνεχίζονται”.

Το πρώην ζευγάρι δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα, αλλά εξετάζονται στο πλαίσιο των ερευνών όλα τα ενδεχόμενα και τα κίνητρα για το ποιος θα μπορούσε να στήσει καρτέρι στην 58χρονη και να την χτυπήσει πισώπλατα.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της κατέθεσε ότι κοιμόταν και πως όταν πλέον ξύπνησε, διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους και γι’ αυτό ενημέρωσε την αστυνομία περίπου 5 ώρες μετά τον θάνατό της.

«Ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Όταν ξύπνησα, της φώναξα αλλά δεν απάντησε. Βγήκα στην αυλή και την είδα πεσμένη στο έδαφος. Δεν είχε τις αισθήσεις της», φέρεται να είπε.

Το σενάριο του δυστυχήματος δεν το έχουν αποκλείσει οι Αρχές, ενώ το όπλο δνε έχει βρεθεί.

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI