Σήμερα η μεγάλη εκδήλωση της “Συμμαχίας για τον Βόλο” με επικεφαλής τον Νίκο Παπαπέτρο

Η “Συμμαχία για τον Βόλο”, ο ανεξάρτητος συνδυασμός που διεκδικεί το Δήμο Βόλου στις προσεχείς εκλογές, θα παρουσιάσει το σύνολο των ψηφοδελτίων της καθώς και τις προγραμματικές θέσεις του, σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Ξενία.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Η Συμμαχία για τον Βόλο αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα πολιτών, από διαφορετικές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αλλάξουν την πόλη. Ο συνδυασμός έχει ως στόχο να δημιουργήσει έναν Βόλο που θα είναι πιο βιώσιμος, πιο ανθρώπινος και πιο δίκαιος.

Η παρουσίαση του συνδυασμού θα είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες να μάθουν περισσότερα για τις θέσεις του και να γνωρίσουν τους υποψήφιους του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρου τονίζει σε κάλεσμα που απευθύνει προς όλους τους Βολιώτες μέσα από τα social media:
Ξεκινάει η πορεία για την νίκη και την πολιτική αλλαγή στον Δήμο Βόλου.
Σας περιμένω όλες και όλους στις 19.30 για να ακούστε μια άλλη πρόταση, μια διαφορετική πρόταση από ανθρώπους ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ και ΙΚΑΝΟΥΣ, που εκπροσωπούν όλες τις ομάδες της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας. Να σας γνωρίσουμε μια παράταξη ΕΝΩΤΙΚΗ, ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΕΜΠΕΙΡΗ. Να σας γνωρίσουμε την «Συμμαχία για τον Βόλο».