Δραματική επιχείρηση για τη διάσωση οδηγού που έπεσε στο κενό από την γέφυρα στην Μπούφα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην γέφυρα που κατέρρευσε στον παραλιακό δρόμο προς Νότιο Πήλιο και συγκεκριμένα στο ύψος της Μπούφας. Οδηγός αυτοκινήτου που δεν είχε ενημερωθεί για την κατάρρευση της γέφυρας, έπεσε ξαφνικά στο κενό, δεδομένου ότι δεν υπήρχε σήμανση στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου και ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί ότι ο δρόμος κόπηκε στα δυο. Το ατύχημα σημειώθηκε στις 7:00 το πρωί και για τη διάσωση του τραυματία οδηγού στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση.

Δραματική είναι η επιχείρηση διάσωσης του οδηγού, με τους άντρες της ΕΜΑΚ να έχουν κατέβει κάτω στο αυτοκίνητο, το οποίο έχει αναποδογυρίσει και προσπαθούν να προσεγγίσουν τον οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει επικοινωνία με τον οδηγό.
Όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε το Mega, στο σημείο βρέθηκε και μπουλντόζα, η οποία έδεσε ιμάντα στον άξονα του αυτοκινήτου προκειμένου να μετακινηθεί και να απεγκλωβιστεί στη συνέχεια ο οδηγός, ενώ σε ετοιμότητα βρισκόταν και φορείο προκείμενου να απομακρυνθεί ο οδηγός με ασφάλεια από το σημείο.

Λίγο πριν τις 08:30 οι άντρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος έχει τις αισθήσεις του, και αμέσως τον τύλιξαν με ισοθερμικές κουβέρτες.