“Αδειάζουν” την Ελ. Τζανακούλη οι υποψήφιοι στη Μαγνησία και στηρίζουν τον Δημ. Κουρέτα

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Δημήτρη Κουρέτα πήρε η δεύτερη σε σταυρούς υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Ελευθερίας Τζανακούλη στη Μαγνησία, κ. Όλγα Τσιαμήτα, «αδειάζοντας» την επικεφαλής του συνδυασμού που εξέφρασε χθες τη στήριξη της στον Κώστα Αγοραστό.

Μιλώντας στο Ράδιο Ένα η κ. Τσιαμήτα προανήγγειλε ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει επίσημη κοινή ανακοίνωση υπέρ του κ. Δημ. Κουρέτα, από τη συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων με την κ. Τζανακούλη στη Μαγνησία, πολλοί από τους οποίους παραβρέθηκαν χθες στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κ. Κουρέτα στη Λάρισα.

Η Όλγα Τσιαμήτα που την περασμένη Κυριακή έλαβε 2.415 σταυρούς, κατήγγειλε τις πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας με τις επισκέψεις υπουργών και κυβερνητικών παραγόντων την τελευταία εβδομάδα στη Θεσσαλία, λέγοντας ότι επιχειρείται να οδηγηθούν οι ψηφοφόροι «δεμένοι χειροπόδαρα» στην κάλπη. Έκανε λόγο για εμπαιγμό, προσβολή και εκμετάλλευση και επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο Χρ. Τριαντόπουλος ανακοίνωσε αποδέσμευση της πρώτης δόσης των αποζημιώσεων για τις πλημμύρες λίγες μόλις ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Επίσης καταφέρθηκε εναντίον του Κώστα Αγοραστού και της Δωροθέας Κολυνδρίνη, υποστηρίζοντας ότι έχουν απωλέσει κάθε αξιοπιστία και φερεγγυότητα, ενώ τους κατηγόρησε για έπαρση και αλαζονεία.

Για την επικεφαλής του συνδυασμού Ελευθερία Τζανακούλη, είπε ότι ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών προσπάθησε να έχει καθηλωμένους τους υποψηφίους που της έδωσαν την εκλογική δύναμη, επιχειρώντας να επιβάλει μια τακτική ουδετερότητας. «Μεθοδεύτηκε η ύπνωσή μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Τσιαμήτα και προανήγγειλε ότι το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων της Μαγνησίας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, θα διαφοροποιηθεί επίσημα από τη βούληση της κ. Τζανακούλη, ανακοινώνοντας τη στήριξή τους στον Δημ. Κουρέτα.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και πρώην υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, Ν. Χαυτούρας, στηρίζει τον Κ. Αγοραστό.

Οι Υπογραφές 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΕΘ-ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ
Όπως λέει και ο σοφός πάντα λαός, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, έτσι και η νεαρά Ελευθερία Τζανακούλη επικεφαλής του συνδυασμού, φέρθηκε στους Θεσσαλούς πολίτες σαν κοινή πολιτική απατεώνας. Κατέβηκε υποψήφια για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ασκώντας σκληρή κριτική στον κύριο Αγοραστό, μόνο και μόνο για να ψαρέψει τις ψήφους των δίκαια αγανακτισμένων Θεσσαλών. Ζήτησε και πήρε την βοήθεια υποψηφίων με το συνδυασμό της που δεν υποτάχθηκαν σε κόμματα (και άλλες μαφίες) του πολιτικού χώρου. Οι υποψήφιοι με το συνδυασμό αυτό είχαμε την πίστη και την ελπίδα ότι, ένα νέο άτομο με θέληση και διάθεση, μπορούσε να προσφέρει για ν΄ αλλάξουν τα κακώς κείμενα, αλλά αποδείχθηκε πολύ γρήγορα, ότι η νεαρά Ελευθερία Τζανακούλη εκπροσωπεί άριστα τα κακώς κείμενα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ζητάει τώρα από τους κατεστραμμένους Θεσσαλούς να στηρίξουν τον κύριο Αγοραστό, που μέχρι πριν λίγες μέρες κατηγορούσε σκληρά. Τώρα ανακάλυψε ξαφνικά σε ένα απόγευμα ότι ο κύριος Αγοραστός ήταν δίπλα στους Θεσσαλούς πολίτες. Θαύμα, Όλοι αυτού του είδους οι πολιτικοί μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους με τις απατεωνίστικες πρακτικές τους.
Το χειρότερο δε στην πρώτη της πολιτική εμφάνιση η νεαρά Ελευθερία Τζανακούλη νομίζει ότι μπορεί να καθοδηγήσει, να χειραγωγήσει, να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους.
Είμαστε δίπλα στους πολίτες της Θεσσαλίας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και δεν χαριζόμαστε σε κανένα.
Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το συνδυασμό ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κύριο Δημήτρη Κουρέτα, ελπίζοντας η Περιφέρεια Θεσσαλίας ν΄αλλάξει για το καλό των Θεσσαλών.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε του Θεσσαλούς πολίτες με κάθε τρόπο και να είμαστε στο πλευρό τους.
Αφήνουμε την νεαρά Ελευθερία Τζανακούλη στη χλεύη της ιστορίας που ξεχάστηκε ήδη από χθες.
Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στο συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ και που δεν υποτάσσονται σε κομματικές επιλογές και αντίδωρα… έχουμε αρχές σαν άτομα και θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη για το μέλλον ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά.

Τσιαμίτα Όλγα
Αξάης Απόστολος
Κωστάκης Αναστάσιος
Τσοπανούδης Δημήτρης
Κουκουμτζής Βασίλης
Τσιρώνη Ευαγγελία
Τσιτσές Δημήτρης