Η ΝΔ καταδικάζει τις χυδαιότητες Μπέου σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη

«Απερίφραστα» καταδικάζει τις ομοβικές επιθέσεις εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη η Νέα Δημοκρατία. Στην ανακοίνωσή της ωστόσο, η Νέα Δημοκρατία δεν κατονομάζει ούτε τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ούτε και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία αναφέρει «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων.

Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτος.

Ως Παράταξη είμαστε διαχρονικά, σταθερά και αποφασιστικά απέναντι στον ρατσισμό, τον λεκτικό εκφοβισμό, τη ρητορική μίσους και τη βία από όπου και αν προέρχεται».

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον Περιφερειάρχη Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη να χαρακτηρίζει «κουνίστρα» τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ προηγήθηκε και μια ανάρτηση ανάλογου ύφους από τον Αχιλλέα Μπέο.