Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το ακέφαλο πτώμα γυναίκας στην Καρδίτσα – Την κατασπάραξε άγριο ζώο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καρδίτσας μετά τον εντοπισμό σωρού που ανήκει σε μια 85χρονη γυναίκα. Το ανατριχιαστικό είναι ότι από τη σωρό εξέλειπε το κεφάλι.

Συγκεκριμένα, το μακάβριο γεγονός έλαβε χώρα στο χωριό Καταφύλλι Καρδίτσας, στην περιοχή της Αργιθέας, στα όρια με την Άρτα, με τη γυναίκα να βρίσκει νεκρή ένας γείτονάς της που είδε την πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή και κάλεσε τον γιατρό του Κέντρου Υγείας, την Πέμπτη.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα karditsalive.net, πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 85 ετών που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο και η οποία εντοπίστηκε νεκρή από κάτοικο της περιοχής μέσα στην οικία της.

Οι εικόνες στο διαμέρισμα έκαναν τους αστυνομικούς να εστιάσουν στο ενδεχόμενο επίθεσης στην άτυχη γυναίκα από άγριο ζώο. Είχε σημάδια σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε ο Ιατροδικαστής, η άτυχη γυναίκαι φαίνεται να κατασπαράχθηκε κατά πάσα πιθανότητα από άγριο ζώο είτε εν ζωή είτε μετά θάνατο ενώ απέκλεισε κάθε πιθανότητα ο θάνατός της να έχει προέλθει από εγκληματική ενέργεια.