Βουλή: “Γ@@@ τη μάνα σου” – Ο διάλογος της ντροπής πριν το ξύλο Φλώρου με Γραμμένο

Εικόνες ντροπής στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών (και νυν ανεξάρτητο) Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους.

Όταν άναψαν τα αίματα, στην Ολομέλεια διεξαγόταν συζήτηση για το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που είχε υποβάλει για συκοφαντική δυσφήμιση ο Ευστάθιος Φλώρος, πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης και πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ο εξής διάλογος:

K. Φλώρος: Aυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.

 Β. Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ σκουπίδι.

Κ. Φλώρος: Άντε.

 Β. Γραμμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@, θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιό@@@@.

 

Παρέμβαση Τασούλα

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ζήτησε την ανώτερη ποινή που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, δηλαδή την αποβολή του Κωνσταντίνου Φλώρου από το κοινοβούλιο για 15 ημέρες.

«Ο Κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει την κτηνώδη συμπεριφορά για αυτό είναι επιεικής. Το πιο βαρύ που μπορώ να επιβάλω είναι να τον απομακρύνω με τη φρουρά για 15 μέρες από τις εργασίες του Σώματος. Χάδι έναντι της χυδαιότητας», είπε ο κ. Τασούλας τονίζοντας ότι θα υπάρξει άρση ασυλίας και θα αντιμετωπίσει ποινικές ευθύνες.

Απευθυνόμενος μάλιστα στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλο, ο οποίος είχε ανέλθει στο βήμα, ο κ. Τασούλας είπε: «Κύριε πρόεδρε, ζητώ συγγνώμη ως πρόεδρος της Βουλής γι’ αυτό το περιστατικό. Αισθάνομαι ότι αφορά κι εμένα. Έγινε πριν από λίγο εδώ, έξω από την ολομέλεια. Θα φροντίσουμε ώστε οι συνέπειες αυτής της πράξης να είναι όσο το δυνατόν πιο βαριές», τόνισε ο κ. Τασούλας.

«Ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα στην κρίση και τη λογική, που δυστυχώς κάποιοι εδώ μέσα δε διαθέτουν. Πόσα ψέματα μπορεί να πει κάποιος για να δικαιολογήσει μια πράξη βίας;» διερωτήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ποτέ άνθρωποι στο κοινοβούλιο να επαναλάβουν πράξεις που έχουν να κάνουν με ζωώδη ένστικτα. Όσοι θέλουν να συμπεριφέρονται ως ζώα να βγουν στη ζούγκλα και να συμπεριφέρονται έτσι».

Καρέ - καρέ η επίθεση πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Καρέ – καρέ η επίθεση πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης  ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Βουλευτές μετά την επίθεση του Κ. Φλώρου στον κ. Γραμμένο

Βουλευτές μετά την επίθεση του Κ. Φλώρου στον κ. Γραμμένο INTIME
Βουλευτές μετά την επίθεση του Κ. Φλώρου στον κ. Γραμμένο

Βουλευτές μετά την επίθεση του Κ. Φλώρου στον κ. Γραμμένο( EUROKINISSI
Βουλευτής προσπαθεί να συγκρατήσει τον Κ. Φλώρο

Βουλευτής προσπαθεί να συγκρατήσει τον Κ. Φλώρο EUROKINISSI