Αλόγιστες σπατάλες του δημάρχου Ρήγα Φεραίου σε δημόσιες σχέσεις την ώρα που “ζητιανεύει” χορηγίες για ευπαθείς ομάδες

Μία δομή που λειτουργεί στο δήμο Ρήγα Φεραίου, εδώ και μερικά χρόνια, είναι το κοινωνικό παντοπωλείο και με χορηγίες από επιχειρήσεις δίνεται βοήθεια στους πολίτες. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Παπαδάμ τονίζει πως  δεν μπορεί από τη μία να μιλάμε για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και από την άλλη να γίνεται σπατάλη των χρημάτων του δήμου.
“Δεν γίνεται η διοίκηση του κοινωνικού παντοπωλείου να αναζητά χορηγούς από τη μία και από την άλλη να ξοδεύονται, από τη δημοτική αρχή, 8.000€ για τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. Δεν γίνεται να κάνουμε έκκληση προς τους πολίτες για βοήθεια του κοινωνικού παντοπωλείου από τη μία και από την άλλη να ξοδεύονται 5700€ για εδέσματα στην εκδήλωση “αποκαλυπτήρια ψηφιδωτού” στο Κεφαλόβρυσο.
Δεν γίνεται ο δήμος να αναζητά συμβιβαστική λύση για να μειώσει το ποσό των 13.000€ που οφείλει σε εταιρεία ορκωτών λογιστών από τη μία και από την άλλη να ξοδεύονται 14.000€ για το Ρήγειο δρόμο”
Δεν γίνεται ο δήμος να ανακοινώνει ευχαριστήριο για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που προσέφεραν στο κοινωνικό παντοπωλείο από τη μία και από την άλλη να ξοδεύονται ποσά 2.500€, 1200€, ή οποιοδήποτε άλλο ποσό, για παράθεση γευμάτων χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιους παρατέθηκαν ή γεύμα 1.500€ για τις δημόσιες σχέσεις του δημάρχου”, τόνισε.
Σημείωσε πως η σπατάλη είναι αλόγιστη από τη δημοτική αρχή και η αντιπολίτευση είναι  υποχρεωμένη να προστατέψει και το τελευταίο ευρώ στο ταμείο του δήμου, ειδικά όταν πρόκειται να ενισχυθούν  ευπαθείς ομάδες.