Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 74χρονο που πέθανε πάνω στο τιμόνι την Κυριακή του Πάσχα

Σήμερα, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι τον 74χρονο Γιάννη Λιάπη, που άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι, ανήμερα του Πάσχα.

Ο άτυχος οδηγός επέστρεφε μαζί με την σύζυγό του στον Βόλο μετά από Πασχαλινό τραπέζι, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του, ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος της Χαλυβουργίας.

Η σύζυγός του προσπάθησε να ελέγξει την πορεία του αυτοκινήτου πιάνοντας εκείνη το τιμόνι, αλλά το όχημα κατέλεξε πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την γυναίκα στο Νοσοκομείο, στο σημείο μετέβησαν και πυροσβεστικά οχήματα. Ο ηλικιωμένος οδηγός κατέληξε μετά από ανακοπή και όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γιάννης Λιάπης ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας σκυροδέματος ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ στον Βόλο και η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στον τεχνικό κόσμο της περιοχής, που τον γνώριζε και τον εκτιμούσε.