Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης

Προτού συμπληρωθούν δύο εικοσιτετράωρα από το αιφνιδιαστικό διαζύγιο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ έχει ήδη νέο προπονητή στον πάγκο της. Η Ενωση κινήθηκε άμεσα και συμφώνησε με τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος είχε μείνει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα το περασμένο καλοκαίρι. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (10/10) τη συμφωνία με τον ομογενή κόουτς, ο οποίος αναλαμβάνει μεσούσης της σεζόν ένα δύσκολο έργο.

Καλή παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Γιαννίκης έγινε ευρέως γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό από την εξαιρετική πορεία που διέγραψε επί των ημερών του ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο μεταξύ άλλων, επανέφερε στη Super League κι έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ κατά γενική ομολογία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ μέσω των social media ανακοίνωσε την πρόσληψη του 41χρονου κόουτς, ο οποίος γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη το 1980. Από το 2007 έως το 2016, ο Γιαννίκης είχε διάφορους ρόλους στην Καρλσρούη ΣΚ, από προπονητής της ομάδα νέων έως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα. Στις 14 Οκτωβρίου 2017 εντάχθηκε ως πρώτος προπονητής στην Ροτ-Βάις Έσσεν, ενώ τη σεζόν 2018-19 ήταν ο προπονητής της ΒΦΡ Άαλεν. Από τον Ιούνιο του 2019 ως το καλοκαίρι του 2021 ήταν προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε 64 ματς είχε απολογισμό 31 νίκες, 14 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Πηγή: www.ethnos.g