“Κλείδωσε” το πρόγραμμα Μητσοτάκη στη Μαγνησία – Όλες οι λεπτομέρειες

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψης Μητσοτάκη στη Μαγνησία, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν τα gegonota.news, ο πρωθυπουργός θα φτάσει οδικώς στη Μαγνησία περίπου στις 9 το πρωί και θα μεταβεί κατευθείαν στην πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα του Ανδρέα Τσαγγάρη, στον Πλάτανο Αλμυρού, όπου θα εγκαινιάσει τη νέα επένδυση της μονάδας και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με 60 κτηνοτρόφους της περιοχής.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσει με προορισμό το Θερμοκήπιο του Αγροκτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βελεστίνο, και κατόπιν θα επισκεφθεί το αντλιοστάσιο της Κάρλας στα Κανάλια. Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα κάνει σύντομη στάση στην πλατεία των Καναλίων για καφέ και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του θα είναι η πόλη του Βόλου. Τα μέλη του κόμματος αναμένεται να τον υποδεχθούν στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Ερμού και να τον συνοδεύσουν έως την Grappa, όπου θα είναι η επόμενη σύντομη στάση για καφέ.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Δημαρχείο του Βόλου όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των δημάρχων της Μαγνησίας και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα κλείσει με επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχη Νέας Αγχιάλου, όπου θα έχει συζήτηση με το στελεχιακό δυναμικό της μονάδας για τις εξελίξεις στα εξοπλιστικά θέματα μετά κια την επίσκεψή του στις ΗΠΑ.