Εκλεψαν κεταμίνες, ηρεμιστικά και αναισθητικά από 4 κτηνιατρεία στον Βόλο

Μέσα σε μια εβδομάδα διαρρήκτες έχουν “ανοίξει” 4 κτηνιατρεία στον Βόλο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των “Γεγονότων”  και έχουν “σηκώσει” ότι βρήκανε σε κεταμίνες, ηρεμιστικά και αναισθητικά. Οι διαρρήξεις έχουν γίνει σε κτηνιατρεία στα Παλιά, στον Ανω Βόλο, στην 2ας Νοεμβρίου και στην Ιωάννου Καρτάλη. Οι 2 από τις τέσσερις διαρρήξεις έχουν γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι κλέφτες παίρνουν μαζί τους και τα laptop των κτηνιάτρων.

“Κλέψανε πράγματα αξίας από τα κτηνιατρεία όπως υπολογιστές , αλλά φάνηκε καθαρά ότι “χτυπάνε” για τα φάρμακα. Εμείς χρησιμοποιούμε κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά καθημερινά. Άδειασαν τα κτηνιατρεία από τα φάρμακα. Για όποιον δεν ξέρει να τα χρησιμοποιήσει ο κίνδυνος είναι τεράστιος ” δήλωσε στα gegonota.news o πρόεδρος των κτηνιάτρων του Νομού Μαγνησίας κ. Παύλος Σταμόπουλος.

 Η κεταμίνη είναι ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική ως ταχύτατο αναισθητικό-καταπραϋντικό φάρμακο, σε μικρές δόσεις όμως έχει ψυχοδηλωτικές και διασχιστικές επιδράσεις.

Κυκλοφορεί σε υγρή μορφή ή σε λευκή σκόνη και η χρήση της ποικίλλει. Μπορεί να καπνιστεί, να χορηγηθεί ενδοφλεβίως και ενδομυϊκώς ή να ληφθεί από το στόμα ή τη μύτη.

 
Kentavros