Πέτρος Φιλιππίδης: Δύο πασίγνωστες ηθοποιοί του έστελναν ερωτικές επιστολές

Στη δημοσιότητα έρχονται ερωτικές επιστολές που πασίγνωστες ηθοποιοί έστειλαν στον Πέτρο Φιλιππίδη. Πρόκειται να αναγνωστούν στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης σε βάρος του ηθοποιού που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής του.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε την Πέμπτη (29/9) η εκπομπή του Alpha “Super Κατερίνα” πρόκειται για επιστολές δύο ηθοποιών που είναι πολύ γνωστές στο ευρύ κοινό που στάλθησαν στον Πέτρο Φιλιππίδη πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τις καταγγελίες σε βάρος του. Πρόκειται για δύο γυναίκες που δεν έχουν καταγγείλει κάτι για τον ηθοποιό.

Μάλιστα, στις επιστολές αυτές οι ηθοποιοί αναφέρουν πόσο πολύ θαυμάζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη ως ηθοποιό, αλλά και πόσο πολύ τους γοητεύει ως άνδρας. Μάλιστα όπως αναφέρει η εκπομπή “Super Κατερίνα”, η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται να χρησιμοποιήσει αυτές τις επιστολές για να αποδείξει στο δικαστήριο ότι υπήρξαν συνάδελφοί του που ήθελαν να τον πλησιάσουν ερωτικά έστω και μέσω επιστολών.

Για κατάθεση στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας όπου διεξάγεται η δίκη με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα κληθούν στις 6 Οκτωβρίου, οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου.

Ειδικότερα, η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να καλέσει το δικαστήριο τις συγκεκριμένες ηθοποιούς, τις καταθέσεις των οποίων θεωρεί σημαντικές όσον αφορά την πρώτη από τις τρεις καταγγελλόμενες υποθέσεις για τις οποίες δικάζεται ο Φιλιππίδης. Η υπόθεση αφορά τον βιασμό ηθοποιού, κατά την κατηγορία, το 2008 στο καμαρίνι του κατηγορούμενου στο θέατρο “Ήβη”.

Για την πρώτη ηθοποιό η εισαγγελέας είπε πως η κατάθεση της είναι σημαντική καθώς στην ακροαματική διαδικασία αναφέρθηκε ότι η κυρία Ματίκα είχε δει την πρώτη φερόμενη παθούσα να κλαίει στις τουαλέτες του θεάτρου. Η κλήση της κυρίας Μακρυπούλια, όπως είπε η εισαγγελέας, αφορά τη διευκρίνιση που πρέπει να κάνει η ηθοποιός ως προς το αν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασης στην παράσταση του έργου “Κουζίνες” που ανέβηκε το 2008 στο “Ήβη”, καθώς σύμφωνα με την πρώτη καταγγέλλουσα ο βιασμός έγινε κατά τη διάρκεια ραντεβού με τον κατηγορούμενο για αντικατάσταση ρόλου στο επίμαχο θεατρικό.

Για την κυρία Κωτσοβούλου, το εισαγγελικό αίτημα αφορά τη διαπίστωση από το δικαστήριο αν, όπως ισχυρίζεται το φερόμενο θύμα βιασμού, είχε τηλεφωνήσει στην καταγγέλλουσα να πάει στο “Ήβη” για τον ρόλο στις “Κουζίνες”.

Πηγή: thetoc.gr

Kentavros