Κατονόμασε τον προμηθευτή που του έδωσε 10 κιλά ηρωϊνης ο Ρομά που πιάστηκε στον Αλμυρό

Με 50.000 δόσεις ηρωϊνης, αξίας μεγαλύτερης των 300.000 ευρώ πιάστηκε ένα ζευγάρι Ρομά στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων του Αλμυρού και χθες στον ανακριτή- ο οποίος διέταξε την κράτησή τους μέχρι να απολογηθούν την Τετάρτη,-κατονόμασαν τον Αλβανό έμπορο που τους προμήθευσε την ποσότητα, για μεταφορά στη Θεσσαλονίκη.

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών σε ένα ζευγάρι Ρομά από την Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών, οι οποίοι με προορισμό από Αθήνα για Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν στον Σταθμό του Αλμυρού.

Πρόκειται για έναν 34χρονο και μία 32χρονη, γονείς τριών παιδιών , οι οποίοι είχαν ως ρόλο την παραλαβή των παράνομων ουσιών από την Αθήνα και την περαιτέρω μεταφορά και διακίνησή τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης Πρόκειται για καθαρό προϊόν 50.000 δόσεων, αξίας μεγαλύτερης των 300.000 ευρώ.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών, στον Αλμυρό, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν, προκειμένου να ελεγχθούν, από άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του οχήματός τους, ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στα τοιχώματα εσωτερικά της πόρτας του οδηγού και του συνοδηγού δέκα δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 10.099 γραμ. και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν αμφότεροι για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επιπλέον, στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών. Χθες στον ανακριτή του Βόλου όπου οδηγήθηκε, το ζευγάρι, ο άντρας πήρε “πάνω” του την διακίνηση και είπε πως είναι τοξικομανής . Εκανα το “βαποράκι” για τις δόσεις μου” δήλωσε χαρακτηριστικά και κατονόμασε τον Αλβανό έμπορο από την Αθήνα που του ανέθεσε την μεταφορά της ηρωϊνης στη Θεσσαλονίκη.