Κώστας Αναγνωστόπουλος – Survivor: Οι Μαχητές τρώνε – Νέα αποκάλυψη

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε μέσω Twitter μία αποκάλυψη για τους Μαχητές, η δεύτερη κατά σειρά μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star αφού η πρώτη αφορούσε την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Mε νέο tweet – βόμβα «ξαναχτύπησε» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star έχει δείξει διάθεση να αποκαλύψει πολλά από όσα ισχυρίζεται ότι συμβαίνουν στα παρασκήνια του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ίσως δεν φτάνουν στις οθόνες μας. Έτσι, μετά την αφίσα τσίρκου, αλλά και την αποκάλυψη ότι σήμερα Δευτέρα (6/2) ή αύριο Τρίτη (7/2) ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, θα συναντήσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αναζητάει τρόπους να τις ξαναβάλει μέσα στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι παραβίασαν τους κανόνες, τώρα έρχεται άλλο ένα tweet που αφορά τους Μαχητές, δηλαδή τους πρώην συμπαίκτες του.

«Οι Μαχητές τρώνε, μην αγχώνεστε», tweetαρε ο «Μισθοφόρος» το βράδυ της Κυριακής (5/2) που οι Μαχητές υπέστησαν άλλη μία ήττα από τους Διάσημους ύστερα από τις συνεχόμενες ήττες της προηγούμενης εβδομάδας και μάλιστα, με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους τους. Δεδομένου ότι από την αρχή του Survivor All Star οι Μαχητές έχουν χάσει τις περισσότερες φορές με τους παίκτες της ομάδας να παραπονιούνται ήδη από τις πρώτες ημέρες για τη μεγάλη πείνα που βιώνουν, ήταν αναμενόμενο το tweet του Κώστα Αναγνωστόπουλου να ανάψει «φωτιές» στους followers του.

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» ως προς το κατά πόσο αυτά που προβάλλονται στα επεισόδια απέχουν από την πραγματικότητα, με πολλούς followers να του ζητούν να αποκαλύψει περισσότερα πράγματα από το παρασκήνιο αν και υπήρξαν άτομα που δείχνουν να διαφωνούν με τη στάση που κρατά ο «Πειρατής» μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και να του επισημαίνουν – μεταξύ άλλων – πως αφού έφυγε, άνοιξε το στόμα του και ότι όσα λέει δείχνουν ξεκάθαρα την πικρία του, ενώ δεν θα έπρεπε να ξεχνάει ότι οι Μαχητές ήταν συμπαίκτες του.

Πηγή: reader.gr