Νέα άθλια επίθεση Μπέου στη Λιμενάρχη – Θα τους τελειώσουμε τους “δήθεν” την επόμενη 5ετία

Την απαίτηση να απομακρυνθεί από τον Βόλο η Λιμενάρχης κ. Κωνσταντά διατύπωσε για μια ακόμη φορά σήμερα ο Α. Μπέος αποκαλώντας την κυρία σε “εισαγωγικά” … Η νέα επίθεση με επίσημο αίτημα να φύγει από τον Βόλο ήταν γιατί κλήθηκε για κατάθεση εργαζόμενος που χειριζόταν σκούπα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και σκότωσε ένα γατάκι, μετά την γιορτή της Καθαράς Δευτέρας. Είπε ο Α. Μπέος, πως ο μόνος λόγος της ύπαρξης της κ. Κωνσταντά είναι να βγάζει κάτι περίεργους τύπους, τους λιμενικούς,  και να κόβουν κλήσεις, μετά από καταγγελίες που διατυπώθηκαν για διατάραξη κοινής ησυχίας από την γιορτή στο πάρκο. Από το Λιμενικό διαψεύστηκε επισήμως στα gegonota.news ότι κόπηκαν κλήσεις , ενώ έγινε γνωστό πως ο οδηγός της σκούπας που σκότωσε την γάτα κλήθηκε για κατάθεση ως μάρτυρας μετά από καταγγελίες των πολιτών που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού.

“Υπήρχανε πολιτες που ενοχληθήκανε και γίνανε κλήσεις στην αστυνομία για να χαλάσει η γιορτή και θα πω και γι’ αυτή την κυρία σε εισαγωγικά, την λιμενάρχη,  που τίθεται μείζον ζήτημα να απομακρυνθεί από πόλη γιατί το μονο που προσφέρει είναι να βγάζει κάτι περίεργους τύπους λιμενικούς για να κόψουν κλήσεις στον κόσμο. Επίσημα θα διαμαρτυρηθούμε για να δούμε λύση. Το 2014 οι δήθεν τελειώσανε σε αυτή την πολη. Αυτή η άθλια η ράτσα των δήθεν εχει μηδενιστεί. Θα τους τελειώσουμε την επόμενη πενταετία μια για πάντα”, είπε στην εισαγωγική του “τοποθέτηση” , σε συνέντευξη Τύπου.
Επίσης είπε πως στη Νέα Ιωνία, οι κυκλικοί κόμβοι για τους οποίους το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, ζήτησε μετατόπιση σχεδίων, θα πέσουν μια ημέρα από τον ουρανό.. .

Στο μεταξύ ο Α. Μπέος ανακοίνωσε ότι για 11 ημέρες, την περίοδο του Πάσχα θα γίνει παύση όλων των εργασιών που εκτελούνται στο κέντρο του Βόλου  προκειμένου να υπάρξει ηρεμία και να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα.