Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις παραιτήσεις των επικεφαλής ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Νέος «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε με αφορμή τις παραιτήσεις, που είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, των επικεφαλής του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αφού υπενθύμισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την παραίτηση των διευθυνόντων του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ», υποστηρίζει πως «σήμερα αποδεικνύεται ότι είναι ακόμα στη θέση τους».

Και διερωτήθηκε, «μήπως έχουν πάρει μπρος οι καταστροφείς εγγράφων;», ζητώντας «να παραιτηθούν τώρα» οι διοικήσεις των δύο Οργανισμών.

Η αιχμηρή απάντηση της ΝΔ στον Παππά
Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε η ΝΔ στον Νίκο Παππάς, τονίζοντας πως «το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει ο αμετάκλητα καταδικασμένος για παράβαση καθήκοντος κ.Παππάς, τον οποίο ο κύριος Τσίπρας κρατά στα ψηφοδέλτιά του, είναι υποδείξεις».
Και τον συμβουλεύει: «Ας φροντίζει τουλάχιστον να μην προκαλεί».

Τέλος, η Πειραιώς, με ένα υστερόγραφο ξεκαθαρίζει πως έχουν ήδη παραιτηθεί οι επικεφαλής των δύο Οργανισμών, αλλά παραμένουν στη θέση τους μέχρι να αντικατασταθούν:

«ΥΓ. Οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ έχουν παραιτηθεί, οι παραιτήσεις έχουν γίνει αποδεκτές και παραμένουν στη θέση τους μέχρι να οριστούν νέοι».
Πηγή: in.gr