Αυτός είναι ο σύζυγος της Ρωσίδας κατασκόπου

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη ζωή της “Μαρίας Τσάλλα”, της Ρωσίδας κατασκόπου που -σύμφωνα με την ΕΥΠ- ήρθε στην Ελλάδα το 2018 με ψεύτικα στοιχεία και διέφυγε στην πατρίδα της τον περασμένο Ιανουάριο.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται πως ήταν παντρεμένη με Ρώσο που δρούσε και αυτός ως πράκτορας στη Βραζιλία με το όνομα Daniel Campos και κάποια στιγμή ανακλήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως, με φόντο τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την περίεργη υπόθεση έως τώρα, ο Daniel Campos προφανώς για να δείχνει πως έχει μία φυσιολογική ζωή, διατηρούσε σχέση στη Βραζιλία με μία γυναίκα η οποία, όταν αυτός εξαφανίστηκε, τον δήλωσε ως αγνοούμενο, αναρτώντας σχετικές ανακοινώσεις στα κοινωνικά δίκτυα, όπως η παρακάτω φωτογραφία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες και η “Μαρία Τσάλλα”, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Ιrena Alexandrovna Smireva, είχε μία ερωτική σχέση στην Ελλάδα.

Η ψεύτικη ζωή της “Μαρίας Τσάλλα” στην Ελλάδα

Η Ρωσίδα πράκτορας μιλούσε ελληνικά, δραστηριοποιούνταν ως φωτογράφος και εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτρια καταστήματος ειδών χειροτεχνίας και πλεκτικής στο Παγκράτι.

Το μαγαζί της λεγόταν “Γαλάζιο” και βρίσκεται στην οδό Αρριανού, ενώ απασχολούσε στην επιχείρησή της μία υπάλληλο, η οποία εξεπλάγη όταν έμαθε την αληθινή ταυτότητα της Irena, την οποία δεν γνώριζε ούτε ο άνδρας με τον οποίο είχε σχέση η κατάσκοπος.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Irena πήγε στη Ρωσία, αφήνοντας στο διαμέρισμά της τα προσωπικά της αντικείμενα.

Μετά τη φυγή της, επικοινώνησε με τον σπιτονοικοκύρη, στον οποίο πλήρωσε τα ενοίκια, και την υπάλληλο της “Κατερίνα”. Επικαλούμενη λόγους υγείας, ανακοίνωσε και στους δύο ότι δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στο σπίτι της άφησε προσωπικά της αντικείμενα και ένα laptop μέσω του οποίου ερευνάται εάν έκανε επικοινωνίες με συνδέσμους της στη Ρωσία.

Πηγή: thetoc.gr