Από σήμερα στον Βόλο η 37η πανελλήνια συνάντηση παλαιών μελών του Οδηγισμού

Η Ομάδα Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού φιλοξενεί στον Βόλο από σήμερα Παρασκευή 26 έως τις 29 Μαΐου 2023 την 37η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Συνεργασίας.

Η Συνάντηση αυτή πραγματοποιείται κάθε φορά σε διαφορετική πόλη της χώρας και μεταξύ των στόχων της είναι η γνωριμία των παλαιών μελών του Οδηγισμού με τον τόπο που την φιλοξενεί, η εποικοδομητική συνεργασία των μελών, καθώς και η ενημέρωσή τους για τους τρόπους με τον οποίους μπορούν να συμβάλουν στη στήριξη του Οδηγισμού και του έργου του στη χώρα μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ομάδα Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Βόλου που τη φετινή χρονιά συμμετέχει στη διοργάνωση αυτή και, αναμένοντας στην πόλη του Βόλου περισσότερα από 100 μέλη από Ομάδες Συνεργασίας όλης της Ελλάδας, θα προσπαθήσει να τους καταστήσει κοινωνούς της ιστορίας και των τοπόσημων της Μαγνησίας.

Η Ομάδα Συνεργασίας του Βόλου έχει επιμεληθεί ένα πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ομιλίες ξεναγήσεις, επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου.

Η τελετή έναρξης της Συνάντησης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ώρα 18.00 στον Συνεδριακό χώρο Forum, Δεληγιώργη 9 στον Βόλο.