Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Φλώρος – Η επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνος Φλώρος, δηλώνει την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα «μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα».

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη ανεξαρτητοποίηση βουλευτή, καθώς χθες το ίδιο έπραξε και ο Γιώργος Μανούσος.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ήταν άλλωστε ο βουλευτής που τον Ιούλιο από το βήμα της βουλής υποστήριξε την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων. Η τότε τοποθέτηση του προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Στίγκα ο οποίος δήλωσε ότι ο βουλευτής αντέδρασε αυτοβούλως. Εκ τότε, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα έχει απομονώσει τον Βασίλη Στίγκα.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, σε δήλωση του σημείωσε ότι την Τρίτη θα επισκεφθεί την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και θα καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει στη διάθεσή του.

«Μιλάω με αρκετούς βουλευτές, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με κάποιους, δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς, αλλά ας περάσουν λίγο οι μέρες να πάω στην εισαγγελέα, να πούμε κάποια πράγματα, και θα δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι χτες υπήρξε παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με κλήση του κ. Στίγκα την Τρίτη στις 10 το πρωί μετά τις δημόσιες καταγγελίες του για την ύπαρξη έκνομων δράσεων στους κόλπους του κόμματός του.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη διέταξε προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τα καταγγελλόμενα από τον πρόεδρο των Σπαρτιατών και μάλιστα η έρευνα θα διενεργηθεί από την ίδια.
Πηγή: protothema.gr