«Βόμβα» από τον Τραμπ: «Θα μπορούσα να διατάξω την απέλαση του πρίγκιπα Χάρι»

Ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι αν επανεκλεγεί πρόεδρος αργότερα αυτό το έτος, ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να αντιμετωπίσει πιθανές συνέπειες σχετικά με την κατοικία του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προτείνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να απελαθεί από τις ΗΠΑ υπό την ηγεσία του, εάν διαπιστωθεί ότι ο Δούκας έχει παραποιήσει πληροφορίες σχετικά με τη βίζα του.

Ο πρώην πρόεδρος, 77 ετών, μίλησε με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Νάιτζελ Φάρατζ στο GB News , όπου πρότεινε ότι ο βασιλιάς δεν θα είχε «ειδικά προνόμια» εάν έλεγε ψέματα για τη χρήση ναρκωτικών.

Ο Χάρι, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ από το 2020, ζει σε μια έπαυλη Montecito με εννέα υπνοδωμάτια με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ.

Στην αυτοβιογραφία του πρίγκιπα «Spare», ο Χάρι αποκάλυψε ότι έπαιρνε στο παρελθόν ναρκωτικά, τα οποία σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ θα ήταν κανονικά λόγος για την απόρριψη της αίτησης για βίζα. Στο βιβλίο παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης, κάνναβης και ψυχεδελικών μανιταριών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, που θα μεταδοθεί πλήρως στη βρετανική τηλεόραση την Τρίτη, ο Φάρατζ ρώτησε τον Τραμπ εάν ο Χάρι θα έπρεπε να απολαμβάνει «ειδικά προνόμια» εάν αποκαλυφθεί ότι δεν είπε την αλήθεια. «Θα πρέπει να δούμε αν γνωρίζουν κάτι για τα ναρκωτικά και αν είπε ψέματα θα πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα», απάντησε ο Τραμπ.

«Κατάλληλη δράση; Που μπορεί να σημαίνει… να μην μείνεις στην Αμερική;». ρώτησε ο Φάρατζ.

«Ω, δεν ξέρω. Θα πρέπει να μου πεις. Δεν έχεις παρά να μου πεις. Θα νομίζατε ότι θα το ήξεραν αυτό εδώ και πολύ καιρό», απάντησε ο Τραμπ.

Προηγουμένως, ο πρώην πρόεδρος είχε πει ότι «δεν θα προστάτευε» τον Χάρι επειδή είχε « προδώσει τη βασίλισσα». Ο Τραμπ είπε επίσης ότι αν κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, τότε ο Χάρι «θα ήταν μόνος του».

enikos.gr