Χάρης Ρώμας: «Αν αποδειχθεί ότι ο Κιμούλης πράγματι έχει αδικηθεί, θα του πω μπράβο την επόμενη μέρα κιόλας»

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στο #metoo, όσο και στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε αρχικά, στα όσα ακούγονται και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον σκηνοθέτη.

«Ακούω όλα αυτά για τον Κιμούλη και διαβάζω μετά ότι “εγώ σταμάτησα να βγάζω πλέον το ψωμί μου και σας κατηγορώ για αυτό”. Το σέβομαι, γιατί καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι θέμα επιβίωσης. Από την άλλη μεριά όμως, βλέπω και την αντίδραση της Ζέτας Δούκα, που έτυχε να παίζει μαζί μου και να έχω πιο στενή σχέση από ό,τι έχω με τον Κιμούλη. Και την βλέπω να είναι σε μία φάση τύπου “καλώς να ορίσει στα δικαστήρια, είμαστε τρεις εναντίον ενός”», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ευδοκία Ρουμελιώτη και εξήγησε πως δεν είναι μόνο η Ζέτα Δούκα που έχει υποστεί ψυχολογική κακοποίηση από τον σκηνοθέτη.

«Όταν ένας άνθρωπος σου λέει ότι όσο καιρό παίζαμε μαζί, κρυβόμουνα στην τουαλέτα για να μη συναντιόμαστε στα διαλείμματα, δεν είναι κακοποιητική συμπεριφορά;», είπε ο ηθοποιός.

«Αν όλοι αυτοί έχουν πρόβλημα και το καταγγέλουν ψευδώς, καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και κάνει τη μήνυση, για να μπορέσει να πάρει το αίμα του πίσω. Εύχομαι τα καλύτερα, αν πραγματικά το αξίζει και μπορέσει να αποδείξει ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν κακοποιητική», τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

Τέλος, δήλωσε πως θα δει την κόρη του Γιώργου Κιμούλη, η οποία είναι θαυμάσια ηθοποιός.

«Δεν είναι σωστό οι άνθρωποι, για τους οποίους έχουν γίνει καταγγελίες να σπιλώνονται. Μέχρι τουλάχιστον να τελεσφορήσουν οι υποθέσεις τους. Τώρα εμπλέκεται σε δικαστικό αγώνα, κάτι θα ξέρει για να το κάνει. Αν αποδειχθεί ότι πράγματι έχει αδικηθεί, την επόμενη μέρα κιόλας, θα του πω μπράβο», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας.

 

Πηγή: www.protothema.gr

Kentavros