Βόλος: “Κραυγή” απόγνωσης από μητέρα- “Κακοποιεί την κόρη μου και της δίνει ναρκωτικά”

Μια ηλικιωμένη γυναίκα δέχεται λεκτικές επιθέσεις και χτυπήματα από τον σύντροφο της κόρης της και κατήγγειλε χθες στο δικαστήριο ότι ο ίδιος είναι χρήστης και “βαποράκι”. Όπως είπε, κακοποιεί την κόρη της δεν τον χωρίζει γιατί έτσι εξασφαλίζει καθημερινά δόση της.”Είναι η αιτία που το παιδί μου είναι βουτηγμένο στις ουσίες και το αλκοόλ” είπε στο δικαστήριο η 69χρονη.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαστική αίθουσα μετά από καταγγελία της 69χρονης για βίαιη συμπεριφορά του 39χρονου συντρόφου της κόρης της.

Ο 39χρονος που φέρεται να χτυπά την μητέρα της συντρόφου του οδηγήθηκε  στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η γυναίκα  στην τελευταία της καταγγελία στην Αστυνομία αναφέρθηκε σε μεταξύ τους καυγά, ενώ πριν δύο μήνες κατήγγειλε επίσης στην Αστυνομία ότι την χτύπησε . Ο 39χρονος αθωώθηκε για το τελευταίο περιστατικό λεκτικής επίθεσης , ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να διερευνηθεί και το περισταατικό άσκησης βίας στην ηλικιωμένη.

Στο μεταξύ, όπως  αναφέρουν πληροφορίες,  πριν από περίπου δύο μήνες , ο 39χρονος σταμάτησε με το δίκυκλό του έξω από το σπίτι της 69χρονης  και χωρίς να τον αντιληφθεί της επιτέθηκε χτυπώντας τη με τον αγκώνα του στο χέρι , προκαλώντας της κάκωση, ενώ οι λεκτικές επιθέσεις και οι εντάσεις είναι καθημερινότητα καθώς ζουν στην ίδια οικοδομή.