Ο Σεργουλόπουλος μετατίθεται και ο Παπαδόπουλος σαρώνει

Κακώς βιάστηκαν να βρουν τόσο εμπνευσμένο τίτλο… «Πρωίαν σε είδον». Πριν καλά καλά αρχίσουν η πρωία έγινε μεσημβρία και οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά θα χαιρετούν τους τηλεθεατές στις 13.00 και όχι στις 10.00. Σκληρός ο ανταγωνισμός οπότε, σκέφτηκαν τα στελέχη της ΕΡΤ, δεν χρειάζεται να πάρουν φόρα και να πέσουν πάνω στον τοίχο. Ας προσπαθήσουν να πηδήξουν την μάντρα τουλάχιστον… Από τις 10 Οκτωβρίου και βλέπουμε.

Από την άλλη υπάρχει κάποιος στην δημόσια τηλεόραση, ο οποίος τρέχει κατοστάρι. Κι αυτός είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ 1. Τι υπέροχη και ιδιαίτερη σειρά, τι καθαρή μυθοπλασία με αισθητική σύγχρονη και πρωτοποριακή, με θεματικό πυρήνα πλούσιο και γεμάτο με θέματα επίκαιρα και βαθιά κοινωνικά. Την Δευτέρα το βράδυ έφτασε το 12,2% στο δυναμικό κοινό απέναντι στα θηρία της ιδιωτικής τηλεόρασης στην prime time. Αξια!

 

kaneotikoimasai

Το παραπάνω έρχεται απλά να επιβεβαιώσει τον κανόνα που θέλει το «από στόμα σε στόμα» να συνιστά την καλύτερη επικοινωνιακή πολιτική. Οσα δελτία Τύπου και να στείλεις, όση προβολή και αν κάνεις, όσο και αν προσπαθήσεις να πείσεις το κοινό να σε δει, στο τέλος αυτό θα επιλέξει μόνο του.

Το «Dot» πήγε στο Star. Και θα το παρουσιάζουν η Νάντια Κοντογιώργη και ο Μίνως Θεοχάρης. Φαντάζομαι λοιπόν ότι θα σταματήσουν να διαμαρτύρονται οι ηθοποιοί ότι μπαίνουν στο επάγγελμά τους «άσχετοι». Ο ίδιοι μπαίνουν με μεγάλη ευκολία στον δημοσιογραφικό χώρο και σε αυτόν των παρουσιαστών. Εν προκειμένω αναφέρομαι στην συνέντευξη. Τα φιλιά μου και καλή επιτυχία.

Στις 8 Οκτωβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του «Just the two of us» στον Alpha. Το ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής ας το μάθουμε τότε γιατί «το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς». Καλή επιτυχία!

 

Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη | Έρχεται στον Alpha
Καμιά φορά δεν χρειάζεται απλά να ταιριάζεις σε μία εκπομπή και να έχεις καλή χημεία. Χρειάζεται να ποδοπατήσεις τον αυτοσεβασμό σου για να αντέξεις. Και αυτό καλό θα ήταν να σταματήσει στην τηλεόραση. Διότι δεν έχουν όλοι την άνεση και την ευκολία να «κουνήσουν μαντήλι». Δουλεύουν για να ζήσουν. Και τελευταία ακούγονται πολλά για συμπεριφορές που ξεπερνούν τα όρια λόγω του ανταγωνιστικού κλίματος.

 

Πηγή: protothema.gr