Νίκη Βόλου: Ώρα κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο

Η Νίκη Βόλου ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος και φιλοξενείται σήμερα (28/09) από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στάδιο για τον 3ο γύρο του θεσμού. Μετά την περσινή πολύ καλή πορεία για την ομάδα της Νίκης στο Κύπελλο Ελλάδος, ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι παίκτες του θέλουν να επαναλάβουν κάτι παρόμοιο και την φετινή σεζόν.
Αντίστοιχα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, και μάλιστα όταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα παιχτεί μπροστά στους οπαδούς του. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη θέλει να πάρει την νίκη και την πρόκριση, η οποία θα της δώσει μεγάλη ώθηση εν όψει της νέας σεζόν.

Στα αγωνιστικά νέα των ομάδων, και οι δύο πλευρές αντιμετωπίζουν σημαντικές απουσίες. Αρχικά η ομάδα της Νίκης Βόλου δεν έχει στην αποστολή της τους δύο διεθνείς παίκτες, Όσκαρ Σιαφά και Χοσέτε Μιράντα, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή της Ισημερινής Γουινέας. Επίσης, απών θα είναι ο Μπάλλας, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για το επόμενο δεκαήμερο. Έτσι, λοιπόν, ο Αλέκος Βοσνιάδης πήρε μαζί του στην Θεσσαλονίκη τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος Δημητρίου, Αναστασίου Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Ανδρέου Λολαγάς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Μορέιρα, Ολαϊζολα, Τζιώρας, Ροχάνο Κριμιτζάς, Μέτσε.

Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας προσανατολίζεται σε ένα σχηματισμό με ενισχυμένο κέντρο, διότι θέλει να ελέγξει την κατοχή της μπάλας και τον ρυθμό του αγώνα. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, όμως ο πιθανότερος σχηματισμός μοιάζει να είναι το 4-3-3 με την τριάδα στα χαφ να απαρτίζεται από του Κυριακίδη, Τσουκαλά και έναν εκ των Παναγιωτίδη ή Γαβριηλίδη. Δεν αποκλείεται ακόμη και να αγωνιστούν και οι τέσσερις με το Γαβριηλίδη να κινείται πιο πλάγια στα δεξιά. Τώρα, στις άλλες δύο γραμμές, στην άμυνα τα ερωτηματικά είναι πολλά, με την πιθανότερη τετράδα να είναι, από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Κάσσος, Δεληζήσης, Ανδρέου ή Γρομητσάρης και Δημητρίου. Όσο για την επίθεση στην κορυφή, θα είναι ο Ροχάνο λόγω και της απουσίας του Σιαφά και στα αριστερά θα παίξει ο Μορέιρα, ενώ για την δεξιά πλευρά, αν δεν παίξει εκεί ο Γαβριηλίδης, θέση διεκδικεί και ο Ολαϊζολα.

Από την πλευρά του Ηρακλή, ο Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον αρχηγό της ομάδας Μανώλη Παπαστεριανό, ο οποίος τραυματίστηκε πριν το τελευταίο φιλικό με τον Μακεδονικό. Έτσι η αποστολή του Γηραιού αποτελείται από τους: Βελλίδης, Παλαβράκης, Δ.Μακρής, Πανάγου, Α.Παπαστεριαννός, Xρουστσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Μελούνοβιτς Νταμιάν Σίλβα, Πατράλης, Δόρης, Άλεξιτς, Ματίας Τόμας, Γιουμπιτάνα, Μανουσάκης, Κουντουριώτης, Τότσκα, Δοϊρανλής, Σιούτας, Κραγιόπουλος.

Ερωτηματικό για την σημερινή αναμέτρηση είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Καυτανζογλείου σταδίου, όπου εκεί πρόσφατα διεξήχθη στο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου Βετεράνων και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό για τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, ο οποίος έχει πολλές λακκούβες σε μέγεθος … κρατήρα, οι περισσότερες εκ των οποίων δημιουργήθηκαν κυρίως από τα αθλήματα ρίψεων.
Παρόλα αυτά η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά και από χθες το πρωί οι άνθρωποι του Καυτανζογλείου προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση του γηπέδου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00, ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 14:00 στα εκδοτήρια του σταδίου και οι τιμές θα είναι:
Θύρα 10: 10 Ευρώ
Θύρα 13: 15 Ευρώ
Θύρες 4-5-6:20 Ευρώ

Ο αγώνας θα μεταδοθεί με διαδίκτυο στο κανάλι Blueheart tv στο YouTube.