Ολυμπιακός Βόλου: Στην έδρα του για την πρώτη φετινή νίκη

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου τον Φίλιππο Βέροιας για την 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι μετά την πρώτη αγωνιστική, όπου δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα στην Λαμία, καλούνται τώρα στην έδρα τους να ψάξουν την πρώτη νίκη στην σεζόν.

Η ομάδα του Νίκου Μπουντούρη την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενήθηκε από τον Έσπερο Λαμίας και παρότι ήταν ανταγωνιστική για παραπάνω από 25 λεπτά, ηττήθηκε με σκορ 95-74.

Σήμερα, λοιπόν, καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μια ποιοτική ομάδα της κατηγορίας, όμως μπροστά στον κόσμο τους οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη στην σεζόν. Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Νίκο Μπουντούρη, καθώς είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά.

Η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας έρχεται στον Βόλο με μοναδικό στόχο την νίκη, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Βίκο Ιωαννίνων. Η ομάδα του Εύθυμη Κοθρά έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, όμως ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 66-70.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 στο ΕΑΚ Βόλου με γενική είσοδο 5€. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ. Σαρακενίδης, Αναστασιάδης Β., Τσάνταλη και κομισάριος ο κ.Τσιργούλας.