Επτά ομάδες φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προωθούν μεγάλα επιχειρηματικά εγχειρήματα

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος,φιλοξένησε επτά ομάδες φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίες παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους καινοτόμες ιδέες, κατά την Ετήσια Γενική του Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ERGON SHOWGROUND στον Βόλο.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, στο πλαίσιο της εικοσαετούς συνεργασίας του με την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – ΜΟΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και προκειμένου να υποστηρίξει και να προωθήσει τα καινοτόμα επιχειρηματικά εγχειρήματα ομάδων φοιτητών όπως αυτά παρουσιάστηκαν στον ετήσιο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας του ΠΘ «Καινοτολμώ 2023», φιλοξένησε τους φοιτητές και τις ιδέες τους στην Ανοικτή Ετήσια Γενική του Συνέλευση.

Παράλληλα ο επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας-ΜΟΚΕ του Π.Θ. Δρ. Γεώργιος Σταμπουλής, μιλώντας στην Ανοικτή εκδήλωση Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, παρουσίασε τις δράσεις και το έργο της ΜΟΚΕ, η οποία κλείνει φέτος 20 χρόνια δραστηριότητας και αναφέρθηκε στην μακροχρόνια και ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία με τον Σύνδεσμο, με την υποστήριξη του οποίου, πραγματοποιήθηκε φέτος ο ετήσιος Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας του ΠΘ «Καινοτολμώ 2023.

Οι 7 ομάδες των φοιτητών με τις ακόλουθες ονομασίες: e-tree, Re-stretto, Cotton bricket, Water Coaster, Έξυπνος κάδος ανακύκλωσης, CarpOil & Nom-Nom, παρευρέθηκαν στο χώρο και τοποθέτησαν flipcharts, πίνακες και posters, παρουσιάζοντας τις ιδέες τους και συνομιλώντας με τους ενδιαφερόμενους.