Μεταγραφή από το “κέντρο” -Η αρχιτέκτονας Εύη Αδαμάκη -Τζαβέλλα με τον Κώστα Αγοραστό

Ο Κώστας Αγοραστός για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της παράταξης του στη Μαγνησία εστίασε στο “κέντρο” και ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα της κ. Εύης Τζαβέλλα -Αδαμάκη. Η κ. Αδαμάκη διαθέτει ένα δυνατό βιογραφικό στον επαγγελματικό και αυτοδιοικητικό τομέα της δραστηριότητάς της, ενώ έχει συνδέσει το όνομά της με την λειτουργία του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου.

Την Εύη Αδαμάκη – Τζαβέλλα, που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, “καλωσόρισε” ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».
Η Εύη Αδαμάκη – Τζαβέλλα γεννήθηκε στο Βόλο. Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα μηχανικό και Ακαδημαϊκό Κώστα Αδαμάκη και μητέρα του Στέφανου Αδαμάκη επίσης αρχιτέκτονα μηχανικού. Είναι πτυχιούχος αρχιτέκτονας μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. Μsc Χωροταξίας – Πολεοδομίας Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάστηκε ως υπάλληλος μηχανικός στον ΟΤΕ από το 1979 έως το 1996 και από το 1996 ως ελεύθερη επαγγελματίας σε μελέτες ιδιωτικών έργων. Εκλέχτηκε Νομαρχιακή Σύμβουλος Μαγνησίας από το 1994 έως το 1998 και από το 2006 έως το 2010. Διετέλεσε Αντινομάρχης Ανάπτυξης αρμόδια σε θέματα τουρισμού, βιομηχανίας και εμπορίου μέχρι τα τέλη του 2007. Από το Γενάρη του 2008 ήταν Αντινομάρχης με αρμοδιότητα τον Τουρισμό, το Εμπόριο, τις Συγκοινωνίες-Μεταφορές και το ΚΤΕΟ. Από το 2009 έως το 2010 ήταν Αντινομάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Μεταφορών. Από το 2007 έως το 2010 διετέλεσε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μαγνησίας με ιδιαίτερη επιτυχία στην ανάδειξη και ανάπτυξη του Αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου. Από το 2011 έως το 2014 υπηρέτησε ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας. Από το 2013 ως το 2015 διετέλεσε αναπληρώτρια Διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Θήτευσε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΤ και της ΜΟΔ. Ομιλεί τρεις ξένες γλώσσες.