Ντάνος: Απάντησε on air στα επίμονα τηλέφωνα της Δήμητρας Βαμβακούση

Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτη 27/3 ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο ίδιος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κύπρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου παραχώρησε συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση τον έπαιρνε επανειλημμένως τηλέφωνο ενώ γνώριζε ότι εκείνος βρισκόταν στον αέρα του Alpha.

Ο πρώην νικητής του Survivor απολογήθηκε on air στην παρουσιάστρια, καθώς απάντησε στο τηλέφωνο ενημερώνοντας τη σύζυγό του ότι έδινε συνέντευξη ζωντανά. Ο ίδιος επισήμανε στη συνέχεια πως υπέθεσε ότι συνέβαινε κάτι με το μωρό, για αυτό και αναγκάστηκε να σηκώσει το τηλέφωνο στην Δήμητρα Βαμβακούση.

Δείτε το βίντεο:

Το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε ένα βίντεο αποκαλύπτοντας πως η κόρη της αύριο γίνεται 40 ημερών και ανέφερε ότι έμεινε μετεξεταστέα στο Πανεπιστήμιο!

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας που είναι πάρα πολλές και τα δώρα. Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση οπότε δεν ανεβάζω πολύ. Αύριο 40ίζω οπότε φτου ελευθερία. Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ, έτσι για να νιώσω λίγο καλύτερα ότι έχω μείνει μετεξεταστέα για Σεπτέμβρη, διότι μόλις ξεκινούσε η εξεταστική… γέννησα! Αυτά»!

gossip-tv.gr