Στην έκθεση “Super Foods Festival 2022” στο Ζάππειο το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στην έκθεση «SUPER FOODS FESTIVAL 2022» που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Απριλίου στο Ζάππειο θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας για την προβολή και την προώθηση των προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων.

Το SuperFoods Festival είναι μια θεματική γιορτή, ένα σημείο συνάντησης επιχειρήσεων και παραγωγών με σκοπό την παρουσίαση και την ανάδειξη προϊόντων υπερτροφών και προϊόντων μεγάλης θρεπτικής αξίας τονώνοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα σε αυτό το είδος τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με το «SUPER FOODS FESTIVAL 2022» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.superfoodsfestival.gr/ .