Κώστας Κωστόπουλος: Η μακροσκελής ανάρτηση του

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ANT1, Πρωινό, ο Κώστας Κωστόπουλος προχώρησε σε μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου, η οποία τον κατηγορεί για βιασμό. Ο σκηνοθέτης έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και σε αντίθεση με την ηθοποιό δεν έχει μιλήσει ποτέ για το συμβάν στην κάμερα κάποιας εκπομπής.

Έτσι, χρησιμοποίησε για άλλη μία φορά τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για να ανακοινώσει την κίνησή του και να εξηγήσει ποιοι ήταν οι λόγοι που προχώρησε με αυτόν τον τρόπο ενάντια στην καταγγέλουσα. Ο ίδιος μέσα από την ανάρτησή του, μίλησε για συκοφαντίες εις βάρος του, ενώ κατηγόρησε και τα ελληνικά ΜΜΕ για ψευδή πληροφόρηση γύρο από το όνομά του.

 

Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου

 

Νέα καταγγελία κατά του πρώην σκηνοθέτη του Σασμού

Μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό, ακόμη μια έρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά ηθοποιός πολύ γνωστή στην τηλεόραση η οποία έχει φύγει στο εξωτερικό, καταγγέλλει τον πρώην σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο λόγος για την Άννα Τσουκαλά, η οποία μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook καταγγέλλει ότι την παρενοχλούσε και όταν του είπε όχι, έχασε τη δουλειά της.

«Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε!

Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» έγραψε μεταξύ άλλων.

Άννα Τσουκαλά για Κωστόπουλο

Πηγή: Υouweekly.gr

Kentavros