“Θα έρθω μέσα να σε δείρω” – Μαρτυρία για το “ντου” 28χρονης σε καφέ της Νέας Ιωνίας (video)

Θύμα επίθεσης από 28χρονη “πελάτισσα” έπεσε χθες 19χρονη υπάλληλος σε τυροπιτάδικο – καφέ της Νέας Ιωνίας. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος περιέγραψε στα gegonota.news όλα όσα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το βράδυ, όταν η 28χρονη μπήκε στο μαγαζί για να πάρει καφέ, αλλά αρνήθηκε να τον πληρώσει.

Η συμπεριφορά της ήταν εξαρχής επιθετική και μάλιστα κάποια στιγμή απείλησε την υπάλληλο λέγοντας “θα έρθω μέσα να σε δείρω”. Πράγματι, πέρασε πίσω από τον πάγκο και χτύπησε την 19χρονη στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά της, πέταξε πάνω της μπουκάλια αποσμητικών χώρου που βρήκε μπροστά της και έριξε νερό στην ταμειακή και τον υπολογιστή του καταστήματος.

Δείτε στο βίντεο:

 

Όπως ανέφερε η ίδια, η υπάλληλος είναι γνώστρια πολεμικών τεχνών (ζιου ζίτσου), αλλά δεν επιχείρησε να αμυνθεί, καθώς φιλοσοφία του αθλήματος είναι να χρησιμοποιούν τις τεχνικές μόνο όταν κινδυνεύσουν σοβαρά.

Η 28χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, οδηγείται σήμερα στο Αυτόφωρο κατηγορούμενη για απειλή, πρόκληση σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και εξύβριση.

Kentavros