Βόλος: “Κόπηκαν τα χέρια” σε 45χρονο που χτύπησε και απείλησε να “σκοτώσει” την γυναίκα του

Απείλησε να σκοτώσει την σύζυγό του λέγοντας πως θα καταλήξει εκεί που κατέληξαν όλα τα θύματα γυναικοκτονιών. Ο λόγος για έναν 45χρονο άντρα που καυγάδισε με την γυναίκα του και έμεινε στις 22 Αυγούστου στα κρατητήρια και χθες δικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές , με την δικαστική απόφαση να του “κόβει τα χέρια” για το χαστούκι που της έδωσε.

Χθες ο άντρας αλβανικής καταγωγής καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου και έξι μηνών με τριετή αναστολή και τον όρο να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Η σύζυγός του κατέθεσε πως δεν αντέχει άλλο την ένταση στις σχέσεις τους, ενώ ο ίδιος  είπε στο δικαστήριο, ότι διατηρεί με την γυναίκα του μίνι μάρκετ στον Βόλο και η απειλή ειπώθηκε επάνω στον καυγά τους .

Σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου στην Αστυνομία την εξύβρισε, την απείλησε πως θα την κάψει, θα τη σκοτώσει και θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις δολοφόνησαν οι άντρες τους. Την χτύπησε με το χέρι του στο πρόσωπο δυνατά, με αποτέλεσμα για κάποια ώρα η γυναίκα να έχει θολή όραση. Εναντίον του ασκήθηκε από την εισαγγελική Αρχή ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συζύγου με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας.