Asia Express: Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star κάνει πρεμιέρα απόψε

Το «Asia Express» έρχεται στην μικρή οθόνη απόψε, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 και στο Instagram κυκλοφόρησε ένα sneak preview από την πρεμιέρα του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού περιπέτειας του Star.

Τα εννέα ζευγάρια φωτογραφίζονται αμέριμνα κι απολαμβάνουν την άφιξη τους, όταν η ξαφνική παρουσία του Πέτρου Πολυχρονίδη τους επαναφέρει στην πραγματικότητα του Asia Express. Το πρώτο race ασυλίας είναι γεγονός!

Έχοντας μόνο ένα ευρώ την ημέρα στη διάθεσή τους, πρέπει να μετακινηθούν με autostop και να εξασφαλίσουν δωρεάν διατροφή και διαμονή. Μέχρι να φτάσουν όμως στο checkpoint της ασυλίας, πρέπει να λύσουν έναν απλό γρίφο, που όμως κάποιους θα τους δυσκολέψει πολύ, να συμμετέχουν σε κυνήγι θησαυρού και να διεκδικήσουν το έπαθλο, αξίας 2.500 ευρώ!

Για όλα αυτά και άλλα πολλά, έχει φροντίσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία προηγείται, προετοιμάζει τις αποστολές και μας ξεναγεί σε κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας!

Η πρώτη επαφή των 9 ζευγαριών με την Καμπότζη κρύβει έντονες συγκινήσεις αλλά και δυσκολίες, που σίγουρα δεν είχαν φανταστεί. Κάποιοι θα τα καταφέρουν και θα χαρούν, κάποιοι θα προβληματιστούν και κάποιοι θα αναμετρηθούν με τις αντοχές τους…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asia Express (@asiaexpress_gr)