Ανδρουλάκης για αποτέλεσμα ΠΑΣΟΚ: «Είναι μεγάλη βραδιά για τη δημοκρατική παράταξη»

«Είναι μία πολύ μεγάλη βραδιά για τη δημοκρατική παράταξη», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση μέρους των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου. Σύμφωνα με την τελική εκτίμηση από την Singular Logic, το ΠΑΣΟΚ και αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου το 11,7% των ψήφων, το οποίο συνεπάγεται σε 42 έδρες στη νέα Βουλή.

«Είμαι μία πολύ μεγάλη βραδιά για τη δημοκρατική παράταξη», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση μέρους των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου. Σύμφωνα με την τελική εκτίμηση από την Singular Logic, το ΠΑΣΟΚ και αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου το 11,7% των ψήφων, το οποίο συνεπάγεται σε 42 έδρες στη νέα Βουλή.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που υπέγραψαν με τη βούλησή τους αυτή την πολύ μεγάλη νίκη σήμερα», πρόσθεσε ο κ Ανδρουλάκης από τα γραφεία του κόμματος.

Στην Χαριλάου Τρικούπη από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων επικρατεί πανηγυρικό κλίμα και μόλις έφτασε εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τα στελέχη αλλά και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.