Μετά τη ληστεία… έκκληση για οικονομική ενίσχυση από τους φοιτητές του πάρτι των ΜΗΧ ΜΗΧ

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση απευθύνουν οι διοργανωτές του πάρτι των ΜΗΧ ΜΗΧ, μετά τη ληστεία από κουκουλοφόρους με λεία περίπου 10.000 ευρώ. Φοιτητές που συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση έκαναν ανάρτηση χθες στα social media ζητώντας την οικονομική στήριξη των συμφοιτητών τους προκειμένου να καλύψουν τις δαπάνες του πάρτι που φθάνουν τις 9.600 ευρώ.

Το πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών γίνεται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Πεδίον του Αρεως και φέρνει στο Βόλο χιλιάδες φοιτητές από κάθε γωνιά της χώρας.

Φέτος συγκέντρωσε περισσότερα από 8000 άτομα και εξελίχθηκε σε “εφιάλτη” για τους διοργανωτές, καθώς δύο κουκουλοφόροι έκαναν την εμφάνισή τους στις 6.30 το πρωϊ και σήκωσαν το ταμείο.

Το αίτημα για το πάρτι υπέβαλλε πολυπληθής ομάδα φοιτητών και η άδεια διεξαγωγής δόθηκε σε αυτούς, αλλά έντονες είναι οι συζητήσεις ότι πίσω από την διοργάνωση βρίσκονταν και ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών.

Το πάρτυ με τα 4 μπαρ και τους 6 ντι-τζέι διαλύθηκε στις 7 το πρωϊ, με 70 άτομα να μεταφέρονται στο Νοσοκομείο λόγω μέθης. Η μπύρα κόστιζε 2 ευρώ και το ποτό 4 ευρώ, ενώ στις 4 το πρωϊ ανακοινώθηκε πως η μπύρα πωλούνταν ένα ευρώ. Η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Οι έρευνες από την αστυνομία για την εξιχνίαση της ληστείας συνεχίζονται.