Κοσμοσυρροή για το νέο βιβλίο του Απόστολου Παντσά με το απόλυτο μυστήριο (εικόνες)

Δίψα για αφήγηση, από το αναγνωστικό κοινό που “πλημύρισε” σήμερα την μεγάλη αίθουσα του Ξενία, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Απόστολου Παντσά “Μοιραίος Φόνος στη Σίφνο». Στο αφηγηματικό σύμπαν του συγγραφέα , σε αυτή την ιστορία έρωτα και μυστηρίου , η αλλόκοτη ζωή και επιλογές της πρωταγωνίστριας  φαντάζουν ως η μόνη ικανή και αναγκαία συνθήκη για να επιβιώσει στην προσωπική “φυλακή” της.

Με μόνο του όπλο το συγγραφικό προτέρημα, ο Απόστολος Παντσάς δίνει μέσα από τον Μοιραίο φόνο στη Σίφνο, την ικανοτητα στον αναγνώστη , να πλάσει ολόκληρες εικόνες μοναδικής ζωντάνιας και μάλιστα σε αλληλουχία τέτοια που να του δημιουργεί την εντύπωση ότι παρακολουθεί κινηματογραφική ταινία.

Στη σημερινή εκδήλωση μίλησαν για το βιβλίο οι: Ελένη Κεκροπούλου – εκδότρια των εκδόσεων «Ωκεανός» και «Ενάλιος» – συγγραφέας, Κυριάκος Παπαγεωργίου – νομικός – συγγραφέας – περιηγητής, Ροσσάνα Πώποτα – δημοσιογράφος και ο Απόστολος Παντσάς. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Ρόζα Σταμούλη. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Πόλυ Ντίκα.