«Είναι Μήδεια. Η Τζωρτζίνα μίλησε. Θα φρίξετε με αυτά που θα ακούσετε»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την απόπειρα ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Ο Πέτρος Κουσουλός που από την πρώτη στιγμή έκανε έρευνα και έχει ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Πρωινό ΣουΣου.

«Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για αυτό το παιδί, Ελένη μου. Αυτό το παιδί σήμερα δικαιώνεται και συγκινούμαι τώρα… Εγώ έκανα το χρέος και συνεχίζουμε την έρευνα. Έχω ζήσει τη βρωμιά της υπόθεσης αυτής. Η Τζωρτζίνα έφυγε από τα χέρια της ίδιας της της μάνας. Μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε αυτό;

Η τροφός, η προστάτιδα αυτού του παιδιού, η μητέρα που το έφερε στον κόσμο, που έπρεπε να το προσέχει, να το αγαπά… σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, το κατέστησε τετραπληγικό, ενώ ήταν ένα υγιέστατο παιδάκι και ότι το δολοφόνησε για λόγους εκδίκησης. Το κίνητρο ήταν σαφές και απλό, και ακούει στο όνομα Μάνος Δασκαλάκης. Για να τον εκδικηθεί, τον Γενάρη του ’22, η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι αυτή η μέρα;», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Και συνέχισε: «Τα άλλα παιδιά τι έπαθαν; Τα πήρε η μάγισσα; Κατά τη δικαστική απόφαση, την πρωτόδικη απόφαση, δεν είναι γυναίκα είναι Μήδεια. Κατά τη δικαιοσύνη πάντα, μην παρεξηγηθώ. Σήμερα αποκαταστάθηκε η τάξη. Σε αυτήν την ιστορία έχουν λοιδορηθεί πάρα πολλοί άνθρωποι.

Πέτρος Κουσουλός: Του επιτέθηκαν οι συγγενείς της Πισπιρίγκου on camera, έξω από τα δικαστήρια

Θέλω να πω και κάτι άλλο που είναι πολύ σημαντικό. Σήμερα αποκαταστάθηκε η τιμή και το κύρος όλων των γιατρών που κατέθεσαν. Πραγματικά ντρέπομαι για όλους όσοι, συντάχθηκαν με τη μεριά της κατηγορουμένης. Η αλήθεια στο τέλος λάμπει. Η αλήθεια μίλησε μέσω της Τζωρτζίνας που εκεί που είναι, πρέπει να είναι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί ανοίγει τον δρόμο να δικαιωθούν και οι αδερφές της, η Μαλένα και η Ίριδα».

Αμέσως μετά είπε ο Κουσουλός: «Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες, θα ακούσετε πράγματα που θα φρίξετε με αυτά που θα ακούσετε. Να δούμε τι θα καταθέσουν στο δεύτερο δικαστήριο. Φοβούνται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα κινηθεί εναντίον τους. Συνασπίζονται για να σώσουν τον πωπό τους.

Αν είχε σωθεί η Μαλένα, η Τζωρτζίνα θα ζούσε σήμερα. Αν μας βλέπει ο υπουργός Δικαιοσύνης, σήμερα πρέπει να διαταχθεί πειθαρχική έρευνα για όλους αυτούς. Δεν έχω παρουσιάσει ακόμα ούτε το 1/10 αυτής της ιστορίας. Τώρα ξεκινάει το πανηγύρι το μεγάλο για όλους αυτός. Η κ. Τσάκωνα, η ιατροδικαστής, ενημερώνεται ότι κατέληξε ένα παιδί και δεν πήρε καν τον ιατρικό φάκελο να δει τι συνέβη. Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα γιατί η Τζωρτζίνα αποδείχτηκε πιο δυνατή, μέσω της δολοφονίας της, θα δικαιώσει και τα άλλα δύο παιδιά. Έχουν γίνει εξωπραγματικά πράγματα».

gossiptvgr