Ο Eros Ramazzotti πραγματοποιεί το όνειρό του και έρχεται στο Ηρώδειο

 

 

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, καθώς ο μοναδικός Eros δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα ένα όνειρο ζωής, όπως εκείνος χαρακτήρισε την επικείμενη εμφάνισή του στο Ηρώδειο.

Ακολουθούν οι σταθμοί του ιστορικού tour του Eros που θα περάσει και από τη χώρα μας:

  • 15.09.2022 – Seville, La Maestranza
  • 17.09.2022 – Agrigento, Valle dei Templi
  • 18.09.2022 – Agrigento, Valle dei Templi
  • 20.09.2022 – Verona, Arena di Verona
  • 21.09.2022 – Verona, Arena di Verona
  • 23.09.2022 – Verona, Arena di Verona
  • 24.09.2022 – Verona, Arena di Verona
  • 27.09.2022 -Athens, Odeon of Herodes Atticus
  • 06.10.2022 – Caesarea, Amphitheater
  • 08.10.2022 – Caesarea, Amphitheater

Ο Eros Ramazzotti που έχει κατακτήσει τα charts με μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες, θα συνδυάσει τα μαγευτικά τραγούδια του με τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα του Ηρωδείου, χαρίζοντας στο κοινό ένα show σταθμό για τη φετινή σεζόν

.

Ο Eros Ramazzotti στην Αθήνα
Ο Eros Ramazzotti στην Αθήνα  PROMO MATERIAL

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια σπάνια εμφάνιση του Eros Ramazzotti στη σκιά της Ακρόπολης, προπομπό της παγκόσμιας περιοδείας που θα ακολουθήσει, παίρνοντας και μια γεύση από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο Battito Infinito, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 από την Capitol Records με την υπογραφή της Vertigo/Eventim Live International.

Το πρόσφατο single του με τίτλο AMA, το νέο άλμπουμ BATTITO INFINITO, καθώς και όλες οι ιστορικές επιτυχίες που συνέβαλαν στην επιτυχία του EROS, θα συμπεριληφθούν στο WORLD TOUR, το οποίο, μετά την πενταμερή πρεμιέρα σε Σεβίλλη, Αγκριτζέντο, Βερόνα, Αθήνα και Καισάρεια, θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου 2022 από το Λος Άντζελες, με το πρώτο σκέλος να περνά μεταξύ Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Στη συνέχεια θα επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2023 με 10 ιταλικές ημερομηνίες.

 

Λίγα λόγια για τον Eros Ramazzotti

Ο Eros Ramazzotti είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες, με τραγούδια που έχουν σημαδέψει την ιστορία της ιταλικής μουσικής και έχουν ακουστεί σε όλο τον κόσμο: 70 εκατομμύρια δίσκοι πουλήθηκαν, 2 δισεκατομμύρια streams και σχεδόν 2 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Μετά από 14 στούντιο άλμπουμ, sold out ευρωπαϊκές και παγκόσμιες περιοδείες, αναρίθμητα βραβεία, πιστοποιήσεις και διακρίσεις, γιορτάζει τα 35 χρόνια από την καριέρα του με το WORLD TOUR PREMIERE – δέκα αποκλειστικές πρεμιέρες για ένα νέο κεφάλαιο στην καλλιτεχνική και μουσική του καριέρα, σε πέντε από τα διασημότερα θέατρα στον κόσμο, ξεκινώντας στις 15 Σεπτεμβρίου 2022 στο La Maestranza στη Σεβίλλη και μετά στο Agrigento, στη Βερόνα, στην Αθήνα και στην Καισάρεια.

Τον Νοέμβριο του 2021, ήταν ο πρώτος Ιταλός καλλιτέχνης που υπέγραψε μια παγκόσμια συμφωνία με την εταιρεία Radiorama, η οποία ανήκει στον όμιλο Eventim Live International. Για πρώτη φορά, ένας Ιταλός καλλιτέχνης συνεργάζεται με μια εταιρεία ηγέτη στον τομέα της παραγωγής.

Πηγή: News247.gr 

Kentavros