Βόλος: Πατέρας “εισέβαλλε” σε πάρτι και χτύπησε την 16χρονη κόρη του

Την χτύπησε και την ρεζίλεψε μπροστά σε πολλά παιδιά και εκείνη, μόλις 16 ετών, βρήκε το κουράγιο να τον καταγγείλει. Η 16χρονη κόρη ενός 41χρονου, πήγε με την 17χρονη φίλη της σε πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε σε παραλιακό χώρο. Ξαφνικά εμφανίζεται σαν “μαινόμενος ταύρος” ο πατέρας της 16χρονης , αρχίζει να να την εξυβρίζει και να επιτίθεται λεκτικά στην 17χρονη φίλη της.

Άρχισε να σπρώχνει την κόρη του στο αυτοκίνητο και ταυτόχρονα την χτυπούσε. Την επόμενη ημέρα έγινε καταγγελία στην αστυνομία -και από τα δύο κορίτσια- για τη βία που υπέστησαν.

Η 16χρονη κατήγγειλε πως ο πατέρας της είναι βίαιος απέναντι στην μητέρα της και την ίδια, αλλά από φόβο δεν τον έχουν καταγγείλει.

Η Εισαγγελία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ζητεί να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά αδύναμων ατόμων και εν προκειμένω της 16χρονης και της μητέρας της, της απλής σωματικής βλάβης κατά της 17χρονης και της εξύβρισης κατά συρροή. Επίσης, να διερευνηθεί αν υπάρχουν άλλες αξιόποινες πράξεις και να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για το εάν οι συνθήκες διαβίωσης της 16χρονης και της μητέρας της είναι υγιείς.