Γωγώ Τσαμπά: Στέλνει μήνυμα στους γονείς ομοφυλοφίλων

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Γωγώ Τσαμπά το μεσημέρι της Παρασκευής (24/03) και συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και για την αποδοχή της διαφορετικότητας ενώ έστειλε μήνυμα στους γονείς ομοφυλόφιλων παιδιών. «Βλέπω πράγματα, βλέπω καταστάσεις, βλέπω παιδιά τα οποία έφυγαν από τον τόπο τους γιατί ήθελαν το κάτι άλλο και δεν το δέχθηκαν οι γονείς τους» ανέφερε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που βίωσε. «Προ λίγων μηνών, μάλιστα, έτσι κατέληξε μια κοπέλα στον τόπο μου γιατί εκτός του διαφορετικού σεξουαλικού της προσανατολισμού έμπλεξε με άλλα πράγματα, με ουσίες που δεν έπρεπε. Το παιδί, όμως, δεν σώθηκε άρα η κοπέλα έφυγε για το τίποτα» εξομολογήθηκε η Γωγώ Τσαμπά.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή της, η Γωγώ Τσαμπά έστειλε μήνυμα στους γονείς των ομοφυλόφιλων παιδιών λέγοντας τους: «Δεχθείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα. Ίσα ίσα που τα παιδιά αυτά θέλουν πιο πολύ αγάπη. Δεν είναι κακό. Μου λένε, “βγήκες και έδωσες αυτή τη συνέντευξη, πως το τόλμησες”. Παιδιά, αν δεν το τολμήσει ο ένας και δεν το τολμήσει ο άλλος, δεν γίνεται να καθόμαστε και να κοιμόμαστε όρθιοι. Καλό είναι σε αυτούς τους ανθρώπους να μιλάμε ώστε να μπορέσουν, όχι να αλλάξουν, να αρχίσουν να δέχονται τα παιδάκια τους. Γιατί είναι οι ψυχές τους και πρέπει να το καταλάβουν».

«Έχω ακούσει πολλές ιστορίες, όπως πολλοί μου λένε “κάνεις παρέα με αυτόν;”. Γιατί βρε παιδιά; Είναι άνθρωπος, ό,τι είμαι και γω είναι και αυτός. Στο κρεβάτι του ο καθένας, να το πω έτσι ωμά, κάνει ότι θέλει. Δεν πάμε στο κρεβάτι του, στην καθημερινότητα είμαστε άνθρωποι και είμαστε όλοι το ίδιο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Πηγή: newsbeast.gr


Kentavros